Bilder ifrån dagen..



Hade en väldigt trevlig dag idag! Med ledighet och allt! :) For då på stan, där spanade vi in nå hästar, och glass, lekte i bollhav, spanade in Åhlens och allmänt njöt av vädret. Fick träffa Gurra och nå kompisar till han. Var väldigt trevligt! :) De blir ju inte så ofta som man ses nu förtiden och han är ändå en vän som betyder mkt för mig. (Han har nog fått höra många upprörda ord ifrån mig och alltid kommit med bra råd om vad som ska göras.)

Sedan hem och gjorde middag, fisk med nudlar. Såsen blev dock lite stark! Men men :) Sen passade jag på att baka en tårta och så for vi hem herr och fru Kanon för att fika! Då det var så mkt rinde vi efter Mariah och Nappe som kom med barnen och fikade! Spelade även kubb mot Nicke. Till en början såg det ut som om jag skulle ge han storstryk men sen tog han kapp i mig och gjorde 1-1. I avgörande matchen ledde jag stort men så kom han igen och tog in på mig MEN fröken Cecilia Orädd kammade hem ännu en seger!! YEAH!

For hem igen, spelade lite Sims. Sen fika och Weeds! Har nyss duschat och nu blir det väl sängs! Jobbar kväll imorrn, morgon på tors. och fre. Sen ledig lör. sön. Nästa vecka jobbar jag mån-tor. sen fre måste jag till Åsele och tandläkaren! (Hon som bor hemma hos oss = V.I.P-behandling?) Och så jobb hela helgen efter det..

Tackar för mig efter en strålande dag med lite bilder! :)


Min lediga dag!

När jag kör bil så är jag väldigt försiktigt, jag kör hellre lite för sakta än för fort. Jag har inte haft körtkortet så länge och varför då utsätta mig för onödiga risker? (kanske finns en anledning till att inget har hänt mig än) Hur som haver, när jag kör här i lse måste jag verkligen tänka på att inte glömma bort alla cykelbanor och dyl. Så igår när jag körde så blev det då en cykelbanan som slutade precis i skogskanten(där även vägen började) gick över till en övergångsställe och sedan cykelbana igen. Så noggrann som jag är bromsade jag ner lite, för jag vet att det finns många barn där och dom är ju inte precis trafikvänliga. Hur som haver då säger N. "Vad gör du?!" Jaa jag försöker rädda livet på alla snorungar så klart!

Hur som haver, nu kommer det roliga.. Blev lite halv bänn på han, något han märkte, (nu kommer det roliga) och så säger han: Förlåt mig nu!!

Alltså jag vet inte om jag har missat nått, men för att bli förlåten måste man väl ändå säga förlåt? Eller har jag fel?


Nu sitter jag och äter lite frukost. Man vet att man är långsam på att äta då man blir less på att äta innan maten är slut! Ska sen byta om och förbereda tårt-bak. Vet inte riktigt hur varmt det är ute idag, ska ju ev. bada för första gången i år! :)



See ya!
Eller som N hade sagt TJO!

Jobb..

Ja just nu händer det så himla lite så jag kan ta och blogga lite.. Vi kom och börja prata om det här på jobbet och jag kände mitt behov av att få skriva lite ^^

Helst av allt hade jag velat vara ledig idag och legat i solen och badat men icke! Jobb en dag till, sen ledig tisdag och så jobb till fredag. Lördag blir det nog shopping i Umeå annars lungt!

Igår hade jag en riktigt trevlig kväll. Jag, Nicke, Tim och Ida var först vid en fors och sprang omkring och njut av den vackra vyn för att sedan göra upp eld och grilla.. Efter det hade de andra tänk gå upp till tim och ida för att dricka lite vin, själv hade jag tänkt gå och sova först men Nicke övertalade mig att följa och de var tur. Hade riktigt trevligt. Satt på deras balkong med fantastisk utsikt och drack vin. Vi kom väl dit vid ett och halv fyra gick vi därifrån! Trevligt trevligt..

Va dock smäll trött imorse, hade tänk fara ut och sola med tröttheten i kombination med tidsbrist gjorde att jag somnade om ett tag.

Nä måste kila nu!!

See ya!

vackra dag! :)

De är varmt men jag klagar inte, Det är så skönt med sommar och sol! Det enda jag kan klaga över är att jag måste jobba! ;/ Lär väl ska vara smällvarmt på avdelningen idag!

Tror jag ska ner på statoil och köpa mig en glass, senska man iväg på Stenbergska en sväng innan det är dags för jobb till 22,00!



Trevlig sommar alla! :)

Sommar och sol!

Så skönt med sommar! :) Ha dock spenderat dagen på en buss och i Åsele. For till Åsele för att fara till tandhyginisten (BLÄ) men fort var det över. Sedan blev det lunch på Kronan med mor..

Var tillbaka till lse vid halv fyra och då var det dags för middag. (Tur Nicke älskar mig) Efter det var vi på dollars en sväng och inhandlade diverse saker, och så var det dags för Kubb. Fan fan fan jag förlorade!! IGEN! Inte en enda gång har jag vunnit! Men jag ska vinna nån gång i sommar!

Ikväll har man städat och donat på här hemma. Så hemtrevligt det är här nu :) Ha tänt lite ljus nu och myser. Dusch, sömn och så jobb imorrn igen! Heeela helgen, fre. lör. sön. mån.

Ajja, bilder kommer imorrn.
See ya!

trött söndag!

Sov bara till elva idag trots att klockan var halv tre innan vi la oss igår så nu är man rätt så trött. Tror jag ska ta en dusch, läsa boken och sen sova! Upp halv sex imorrn igen så.. Ah kom precis på att jag inte har gjort någon lunch till imorrn :/

Annars idag har vi varit till Hälla hos farmor och farfar och sett en super gullig liten valp :) Fika fick vi såklart oxå. Efter det for vi hem, packade och va lite social med mor och far. Och så tillbaka till lse. Tacos hos herr och fru Kanon och sedan försökte jag klå Nicke i kubb igen, något som inte gick ikväll heller! :/ Men jag ger mig inte, jag ska vinna nån gång innan sommarens slut!

Har även varit och veckohandlat ikväll. Vet inte om jag fick en lite släng av migrän tidigare, hade ont i huvudet och mådde allmänt illa. Kan dock vara en kombination av ultimat trötthet!

Ajja, nu ska jag hoppa i duschen!
See ya!

Uppdatering tors. fre. lör.

Torsdag.
Idag när jag gick till jobbet insåg jag vilken vacker stad jag egentligen har flyttat till. Har alltid tyckt det har varit fint här men denna morgon gav verkligen bevis på att jag har rätt.


På kvällen lyxade vi till det lite till middagen. Hade marinerat kött som vi stekte och sedan blev det våran favorit potatis (typ grill-potatis!) och bea-sås! Hade även vitlöksbröd! :) Riktigt gott faktiskt.!



Medan jag väntade på maten trodde jag att jag hade hittat året fabriksfel! Spanade in våran rispanna som är till riskokaren och utbrast för Nicke: "Haha! Dom har ju skrivit MAX spegelvänt." Då tittade Nicke på mig, vände på rispannan så jag tittade på insidan istället för på utsidan och sa "Du har aldrig tänk på att man ska läsa MAX innåt"

Åh typiskt! Jag såg hur pengarna jag tjänade på fabriksfelet försvann! :/





Kvällen bestog av Vampyr-film med Daniel och Emelie, den var riktigt spännan! Så nu måste vi även se de två andra filmerna! :)


Fredag.
Vaknade vid halv elva och klev upp för att avnjuta en frukost bestående av hårdbröd och vatten! :/ De fanns som inge annat och vi hade inte orkat/kommit ihåg att köpa nå mer.. Men det gick ju och vi blev mätta. Sedan packade vi ihop för att bege oss till Åsele.

Väl framme gjorde vi ett stopp hos Stenlunds och sedan for vi på Ica för att handla de sista inför middagen. Middagen bestod av grillat kött, potatisgratäng, halomi, sallad, vattenmelon, beasås och lite diverse alkoholiga drycker. Till efterrätt hade jag bara gjort enkel daimglass med jordgubbar till!

Kvällen bestog av prat och musik. Hade även ett väldigt trevligt samtal ifrån Finland! De ni ;) Kom även lite besök hit, de blev inte så långvarit (pga för mkt sprit tidigare :p) Vi besökte även övrigt folk nedan för oss men vi for ganska snabbt därifrån och jag och Nicke for istället hem och bastade innan vi la oss. Klockan var ändå inte så mycket innan vi låg där!




Lördag.
Vaknade av strålande sol! Lyckades även sova bort regnet så de slapp man. Klev upp och åt rester ifrån igår, ute på altan, riktigt härligt är det här ute. Nicke fick även uppgiften att diska bort lite ifrån igår (ett straff för att han inte hjälpte mig igår) Men han är så duktig så. Nu sitter jag ute på altan och lyssnar på rockklassiker och bloggar lite. Ska väl ta en promenad strax. Annars ikväll blir det nog bara lugnt. Ska kolla om det finns något bra på tv, annars kanske man kan hitta en film? Någon som har förslag på vad man kan se?

Ny vakna, ja!


Duktiga Nicke! :)


See ya!

Happy!

Vackert väder, gott té, bra bok, bästa pojkvännen, lägenhet på teg, snart helg, skönaste sängen!
Alltså, kan man vara annat är glad? Känner riktigt hur det sprudlar lycka i mig!

Imorrn jobb igen, sista dagen innan helg! Sen ska man försöka sig på nån lyxigare middag.
Hade även tänk få N. att sortera bort lite saker i sovrummet! Det skulle nog inte skada.
Själv ska jag ta skåpet bredvid fläkten och sedan städa.

Jaa jag vet att jag nyss gjorde det! MEN, det är ju dammigt igen! huvvA!



Ajja, so long alla!

See ya


Emma Cecilia Orädd, det är jag! :)

Klockan tio rinde klockan men innan sov jag väl så där efter att N lämnade mig för att gå på jobbet. Klev upp gjorde mig té och en macka och så nu sitter man här och kollar runt lite! Ha ont i halsen igen, och hosta! ;/ Ha ingen lust att bli sjuk nu, känns som om jag varken har tid eller lust med det!

Jobbar till klockan 22 ikväll, sen bär det av hemmåt igen, fika och sen sängen! Börjar ju sju imorrn igen så..

För övrigt hade jag tänkt gå in på stan innan jag börjar och låna mig en bok! Kors i taket men jag fick nästan panik igår då jag inte hade en bok :p Skulle även ha behövt köpa nå nytt té men jag får se hur mkt jag hinner..



Jaa jag tycker faktiskt han är bra ^^

See ya!
Midsommar i Åsele med grillning på bryggars!

Hormon-svägningar till max!

Alltså, det är tur att jag har sån underbar kille som inte slänger ut mig för just nu är jag nog inte så rolig att vara med. Och tro mig, de är fan inte roligt att ha det så här! Tur man ska till läkaren på onsdag.



För övrig har jag funderat mkt på de här med fotbollen. Jag vill så himla gärna börja träna men samtidigt är jag rädd. Rädd för va de andra ska tycka, rädd för vad jag ska klara av. Rädd för att inte kunna andas. Att inte kunna röra på sig utan att bli dålig och få andnöd är mentalt krävande för mig för jag vill så gärna. De finns inge roligare än att springa! :)

Min tanke är iaf denna: Träna så mkt som möjlig med N, både kondition och styrka. Denna vecka har vi ändå varit duktigt och gått lång-promenader. Sedan hade jag tänkt fara till Umeå för att fixa speciella sulinlägg, fotbollsskor och dyl. Sedan prata med lse(betsele??)dam-lag och höra om jag inte får träna med dem. Träna på mina villkor! För de är det som är så dumt, jag kan inte träna efter någon annan just nu, jag måste känna efter själv och sluta vara så bänn. För att jag ska kunna träna måste jag vila mååånga gånger. De behöver inte vara mer än en min. men tar jag inte dessa pauser blir jag JÄTTE dålig och får då svårt att kunna andas överhuvudtaget.

Att vara med i någon match är ju bara att glömma (med tårar i mina ögon) men så är mitt liv just nu. Antar att man måste accepter och se andra ljusglimar i livet, för realistiskt sett är det fysiskt omöjligt för mig.

Vad är då fel på mig?! Ingen vet, ingen vet.. Jag blir så less. Jag vill veta vad som är fel, jag vill att dom ska fixa mig! Väntar just nu på att få komma till lung-kliniken i Umeå, skulle ta tre månader att komma dit men snart har det gått fyra. Jag vill bli frisk nu, jag vill börja leva till fullt nu! Jag vill inte längre vara rädd och frustrerad! Jag vill kunna andas..



Älskar du!

Pudel-rock?

Ja igår var då vi ut på stan för att spana lite. H.E.A.T spelade på torget, tror de var ca. 3000 pers där igår. Tyckte faktiskt de var helt okej, man kände ju inte igen någon låt men hörde då två bra låtar! Men kärast blev jag nog ändå i deras hår! Speciellt den blondas, hade tänkt kindnappa han och raka av hans hår för att limma fast det på mig men jag for hem med N istället...

Innan var vi och fikade på Indo-Café, jag, N, Daniel och Emelie. Ett riktigt mysigt café men super go glass. Blev dock inte det igår, tryckte i mig en macka istället, men nån solig dag ska jag dit och köpa glass!

Nicke och jag avslutade natten med The Sims och även nu spelar vi det.
Blir städning senare idag. Ikväll pizza, kanske film och ännu mer onyttigheter.

Åh jo, vi ska på dollars och köpa en fotboll! ^^

Nä, See ya!

Haha, glömde gårdagens kommentar!
"De här är Bruno(en hund)"
"Jahaaa, ja han var ju brun!"

Mannen i lägenheten!

Hittade en skalbagge idag inne på toan! Ropade på Nicke och bad han ta bort den, och vad gör han? JO HAN FÖRSÖKER SMITA DÄRIFRÅN! När vi var hos hans mor och far vägrade han ta bort en geting utan det fick jag göra! Men nu stängde jag in han på toan och försökte övertala han att ta bort den men icke!

Han tyckte att jag skulle göra det! Som sagt var, man kan ju börja fundera på vem som är mannen i huset! :p Efter många om och men, och lovning av belöning så gjorde han det ju som tur var till slut! :p

Nä nu blir det snart powerwalk men N.
Sen blir det dusch och lungt. Sängen kanske!
lagomt trött, svider nästan bakom öronen! Öhh, jag menade ögonen! :p

See ya!

The Sims 3 och film..

Ännu en dag på jobbet avklara. Inga större händelser, det var då lugnare än tåget så bitvis var det långtråkigt :P roade mig dock med att springa lite i trappen då vi skulle gå på någon annan våning. Det är faktiskt jobbigare än man tror!

Ikväll har vi annars sett första avsnittet ur Weeds säsong 5! Som jag har längtat! Sedan såg vi, Vi hade tur iaf tur med vädret igen! Helt okej film! Sedan blev det  mys-bad med skrubbning av rygg! ;) Ska nog ta och hoppa i sängs nu!

Nicke var ju då gullig och installerade The Sims 3 åt mig, men än så länge är det han som har spelat mest :P Så nu sitter han BÅDE framför Wow (på hans dator) och The Sims (på min dator). Som tur var är Nicke så snäll att han ska plocka reda på disken imorrn innan middagen! ;)


Nää nu ska jag sova!
Just lööv the bed! :)

See ya!



Akut bloggning!

Allt gick bra på jobbet idag.. Lite patienter och ingen som var speciellt krävande så det var lugnt! Kom hem och fick fika av Nicke, fixade sedan lunchen till imorrn och så begav vi oss ut på promenad! De var ju så fint väder så ^^

En riktigt powerwalk blev det, iaf bitvis då vi inte fastnade i vårat filofisering! ;) Dock känns det att det inte riktigt är någon sommar värme än, hittade t.o.m en fläck med snö på :o



Övriga bilder ifrån ikväll





Avslutar med denna extremt roliga bild!
Hihi, en parkeringsskylt för en rulator! ;)

lite suddigt, men de berorpå anfåddhet efter slutspurten bestående av joggning hem!

See ya!

Andra dagen på jobbet!

Nej jag har inte börjat än, så ingen fara jag sitter inte och bloggar på jobbet. Allt var som vanligt där, ingen större skillnad! Tror dock att det kan blir roligare då vi blir fler vikarier så de kommer in lite yngre människor! :)

Just nu sitter jag och poppar denna låt:
 

riktigt skön faktiskt! :) Ha även ätit en tunnbröd macka och blåbärssoppa! Mums! ^^ Klockan 14 är det dags för jobb, hade väl tänkt fixa till mig nu, torka bort lite brödsmulor och förhoppningsvis spela lite The Sims 3 innan jag måste göra lunch och fara! Thx Bejb! ;)

För övrigt är det bra med mig, va dock VÄLDIGT trött igår. Nicke skulle väcka mig efter 30min men 1½ tim. senare tog jag mig upp. Jag har inte ens nå minne av att han väckte mig :p

Nä nu ska jag göra nytta!
See ya!

Cillan = Sambo!

Hihi, ja nu är Nicke fast! För nu har jag tagit mitt pick och pack och flyttat in hit! ^^ Såå mkt saker det blev :o och kläder i massor :o Vet inte riktigt vad jag ska göra av allt! Men men de löser sig.. Just nu är det dock ett mindre kaos här!

Fredag var rätt så rolig.. Dock synd att inte Maria var där! Hade varit betydligt skojjigare då.. Men som sagt var, hon fick ju för sig att åka pling plong taxi av någon anledning. När jag kom hem fick jag dock uppleva konsekvensen av att grogga med mjölk. Hade varit lugn hela kvällen men när vi klev ut ur blien blev jag smäll kalas! (hade sovit på vägen hem) Så Nicke fick hålla i mig så jag inte skulle tippa! :p Tur man har en snäll pojkvän! ;)

Lördag var det stor middag med Kanon's, Stenlund's och Hansson/Persson! Nice nice nice.. Va dock rätt så lugn denna kväll, lite trött sen fredagen! Men det var trevligt att alla kunde komma! Hoppas ni med hade det bra!!

Nu idag har man akut packat ner sina viktigaste saker och flyttat till lycksele! :o Måånga lådor blev det. Så nu har vårt seriösa vuxna liv börjat, vi var t.o.m och stor handlade idag inför veckan! För övrigt har vi ätit lite onyttigheter och sett film. Nu blir det nog sängen! (Som även har en ny sängram, bilder kommer)

Imorrn ringer kl 05.30 för då är det dags för första dagen på nya jobbet! Sen på kvällen blir det plockning och städning!


Over and out!
Nicke tyck jag ska komma nu :p

See ya!



Spännande..

Inte länge kvar nu.. Vart ingen målning, pappa skulle göra det. Gjorde popcorn och såg dodgeball istället ^^

Blir en spännande dag imorrn.. Så nu ska jag förbereda mig för sängen och sedan sova!

Shit! Ha glömt fixat naglarna..
Nu är de hel oranga med lila fläckar! :/

See ya!

Studenten!

Nu har man förberett lite inför studenten imorrn. Jordgubbar doppade i choklad till champangen, eller ursäkta B-champangen! ;)

Har även bakat en kaka som vi ska ha till middagen på lördag. Middagen blev på TG's med Jenny och Petra. Sen drog vi på Ica och där inhandlade jag en vissel-pipa så nu jäklar så här visslas. Så om ni hör ett visslande så är det jag! ;)

Nu ska jag platta håret, pröva klänningen och dyl. så allt är klar inför imorrn. Sedan måla lite på sängen, ta fika och så sova..

Faktiskt börjar jag bli lite nervös. Nu är det snart dags. TAGGA mina vänner! ^^





Checka in hans namn :) ->
Rörd till tårar, nästan!

Hm, studiebidrag?

Är det verkligen så att vi får det även i Juni? :o Åh skulle ju såå gärna vilja ha de där tröjorna! ;/

Idag har man allmänt donat på, ska nu hoppa i duschen och sen TG's med Petra och Jenny. Känns verkligen inte som om man tar studenten imorrn!  Känns ingenting.. Men men.. De blir nog skojj!

Vuxen?

Som vuxen kommer ansvar. Ansvar att kunna betala vissa saker, som hyra och mat. Därför går det inte att köpa alla vackra tröjor jag hittar, speciellt inte då jag varken får lön eller studiebidrag i juni ;/ Men men, de är hårt att bli stor antar jag :p


Idag har jag varit duktig och fortsatt städa och sortera här uppe men nu är det klart. Det är såå fint här uppe nu, är nästan chockad själv.


På tal om chockad, räknade ut mitt snitt-betyg idag! Trodde inte att de skulle gå så bra! :)

Nej nu blir det sömn.
Imorrn städning och bakning. Sen ska man för förbereda sig inför fredag!
Nicke, I love you!




Frukost..

Jaa kvällen började ju bra igår iaf. Kände mig verkligen taggad på att gå ut. Cillan-Emo var på G! Men då händet det ju en liiiiten detalj som gjorde att jag fick åka med ambulansen till Lycksele. Så nu sitter jag här och äter lite frukost, ska strax hem till Åsele. Tur man är en bra kompis ^^

Vissa människor är helt otroliga,
och inte! på ett bra sätt!


Längesen..

Nu var det ett tag sen jag skrev här.. Som ni vet var jag då sjuk förra veckan och så på fredag var det då bal. På balen var jag rätt så pigg och det var faktiskt trevligare än jag trodde det skulle bli men de kan ju bero på sällskapet. ^^ Middagen var dock VÄLDIGT smaklös fast iofs är jag ju rätt så bortskämd med mat här hemma.


Finaste paret ;)

Idag håller jag på att rensa här uppe.. Just nu är det garderoberna som är utdragna! Det är kaos! ½ rum klart BARA tre kvar! :/

För övrig ogillar jag student-veckan. Blir så jävla less!
Tur man slutar snart.. Alla klagar men de blir inge gjort!
Sen så är ju stämningen den bästa!


Ajja. Ska göra nytta nu. Over and Out!


Förresten, alla som läser detta! OP, jag håller på att fixa de där himla laget!
Elin, Johanna, Jag, Simon, Hampus är klara än så länge.. Väntar på besked ifrån de andra!



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus