1:a dagen på skolan

Jaa den har inte riktigt börjat än men snart så :) Det enda jag är nervös för är färden dit, känner att jag är lite öm i rumpan efter igår ;/ Nu blir det brunch och vänta på att klockan ska bli 12,20..

Åh! Hatar då man nyser efter att ha nymålat maskara!
Emo på G!

Mer om dagen kommer sen!
See yaaa

God natt folket!

Har varit trött länge fastän jag sov länge idag. Men nu är klockan efter tio så då säger jag som Siv hade sagt (ej min mor) Nu är det lagligt att lägga sig. Ha förstökt fördriva tiden med en film på tv och dusch. För övrigt blir jag tokig på den! Herre gud! Idag rann det ut på hallsgolvet! Och vattnet var över mina fötter. Alltså de finns en gräns för vad dålig avrinning är! Måste få ordning på det på nå sätt!

God natt!
Nu ringer jag Nicke, sen sängen!
Imorrn blir man Universitetsstudent!
See ya!


Umeå..

Ja då har man flyttat hit. På torsdag for vi hit med alla saker. Gisses vad grejor jag hade.. Säger som pappa sa "Jaha, har du hyrt två lägenheter eller, en för att bo på och en att ha alla grejor i?!" Men efter mycket om och men så har jag lyckats få lite ordning här. Så nu är det väl rätt så mysigt iaf. Jag överlever nog.

Det finns dock några saker här som stör mig. I sovrummet är det typ en fläkt eller nått som lever om hela tiden, men jag antar att det är något som jag kommer lära mig att ignorera. Vaknade dock i natt av att det lät, skyllde på radion innan vad jag insåg vad det faktiskt var.

Sedan är det duschen, enligt hyresvärden var "dålig avrinning" enligt mig är det "ingen som helst himla avrinning!" Shit jag har ju ett fotbad, utan att jag ens vill ha det.. Men men, ska be pappa kolla på det!

Det luktar, doftljusen är tända väldigt ofta här kan jag berätta! Och så det sista, jag bor ju i en källarlägenhet så jag är väl inte så förvånad, men de är rätt så kallt på golvet :S Tack och lov för tjocksockar!


Idag har det varit väldigt slött, ha typ suttit här och framför tvn. Bestämde mig dock för att fara ut och cykla. Skulle kolla hur lång tid det tog att cykla till skolan. En sak är då säkert, jag behöver inte spendera nå tusentals kronor på gym dessa år. Rutten till skolan räcker. Så jobbigt det var!. Dessutom var det motvind, både dit och hem! ;/

På vägen hem lyckades jag dessutom nästan cykla på en tant! HJÄLP! Hann dock be om ursäkt i farten samtidigt som hon hoppade ur vägen!

Efter många om och men så beslutade jag mig att köpa en cykelhjälm. Nog förstår jag varför folk inte har det oftare, herre gud man ser ju urlöjlig ut men det kan jag nog bjuda på. Cykla här i Umeå är ju livsfarligt så kan jag skydda mig lite så är det nog bra!

Vart dock en diskssion emellan jag och Nicke. Han ansåg att jag ville ha en skate-hjälm och att den inte skulle passa mig. Jag sa att det var en cykel-hjälm för det stog det, och enda anledningen till att jag tog den var för att den var cool. På mig ser den ju skit dum ut men som sagt var, det skulle jag ha gjort vilken hjälm jag än tog så därför tog jag den som såg coolast ut då den bara låg. Det roligaste av allt var att vi båda fick rätt för när vi kollade på kvittot stog det Cykel/skate-hjälm. Hur som haver, nu har jag då en iaf! Tönt eller ej, jag skyddar mitt huvud!

 

Just nu ser jag på unga mödrar. Hm, nu vill jag bli stor! Och äter vindruvor!

Imorrn börjar skolan! Kempe great! Hoppas och tror att det kommer bli roligt!

See ya!

Oh, kom på en sak. Alla är mer än hjärtligt välkomma, är ganska ensamt här!


Gårdagens kväll!

Ja du, vad ska man säga om filmen. De är ju Tarentino som har gjort den så jag är väl egentligen inte förvånad, den var dock ganska vidrig bitvis. Men samtidigt hade den en viss charm, den var som lite bra bitvis.

När vi for hem så satt de nå små killar där, kan dom ha varit mellan 13-15 år? Och självklart skulle dom börja "slåss". Tror det började med att den ena killen fitta och så började tjafset. (dom var kompisar innan engligt mig, Nicke säger att dom inte var det så jag vet icke) Slagsmålet bestog först av att de höll varandras händer och sa "vill du slåss, vill du slåss"  Egentligen var nog bägge för fega för att slåss men de ville som inte ge sig heller. Hållandes i händer gick de ut ur tunnelbanan och släppte tillslut varandra. Då en av dem sen vände tillbaka in i tunnelbanan så sparkade den andra lite lätt i rumpan! :p Då sprang den andra iväg och så började det. Därefter orkade jag inte kolla vad de gjorde, insåg att fjortisarna i denna stad inte är kloka :p Herre gud! Tror dock att de var några som stoppade dom där ute..

Det var som vi pratade om, varför man inte säger något? Men de var som vi kom fram till ganska snabbt, man vet aldrig om de nu bär en kniv eller liknande på sig. Och har dom det tvivlar de nog inte att använda den. Och vi är alla rädda om våra liv så därför är det nog sällan vi vågar riskera våra liv för andras skull.

Nu blir det mat snart, förhoppningsvis.
Sen kanske stan igen och så bär det av mot Öland!

See ya!

Dag 2

Klockan 08.00 ringde väckaren och det var dags att kliva upp. Det blev nämligen parkeringsförbud Fre. 09-14. Endast då men självklart den tiden då vi var där.. Efter duschning så insåg vi att vi var lite sena så medan jag diskade bort tog killarna och handlade lite frukost. Sedan fixade Gurra till mackor som vi tog med oss och senare åt på en betongparkering! :p

Väldigt goda mackor, dock en liten annorlunda frukostplats, men vem bryr sig. Sen resten av dagen har vi typ sprungit på ett stort shoppingcenter. Vart dock inte så mycke shopping, ett par leggings som Nicke länge har velat att jag ska köpa :p

Sedan lät jag pojkarna kolla på lite bilar.. Då var jag lagomt trött i både ben och huvud men de gick ju bra ändå, vart ju bara en snabbis så.. Sen tillbaka till lägenheten.

Ikväll blir det middag och sen bio, Tarentions nya film. Den hörs vara riktigt bra!

Bilder!


Buss till  Åsele                    GPS:en, stort stöd              På väg!                             Reservkarta           


                                                         Kööö                        Som jag övervann!

Sötaste mini toan!! En barntoa!

See ya!

Dag 1 av semestern

Klockan åtta ringde klockan och vi klev upp för att packa det sista och äta frukost. Sedan bar det av. Första stopp var Hälla, där vi hälsa på farmor och farfar och hämtade upp lite kakor :)

Efter en mil höll vi på att bli påkörda! :o Hoh, snacka om att jag blev rädd. Det var över en bro som gick snett mot höger, där möter vi en gubbe som kommer över på min sida och tro mig de var inte långt ifrån att det small! Nästa stopp var i Sundsvall där vi var och kollade på bilar och käka på Max. Där bytte vi förare och Nicke tog över.

Nästa stopp var i Gävle, där tog vi bara en avsides sväng för att besöka toa och byta förare igen. På vägen mot Uppsala slutade gps:en hux flux att fungera. Mitt på E4:an ropade den "Sväng vänster" VÄNSTER?? Hallå där var det ju stopp.. Sen stog det av vi körde på en grusväg och efter ett tag visade att vi var ute i ingenstans :/ Men efter ett litet tag och Nickes magiska fingrar så fungerade den.

Men ju närmare vi närmade oss Uppsala och Stockholm ju mer spänd började jag bli, men de gick ändå bra.. Väl i Stockholm tog jag mig modet att köra och det första vi hamnar i är en lång bilkö men de gick väl. Sen började det hemska, korsningar och rondeller i massor, och ni som trodde att det var vanliga T-korsningar eller X-korsningar, tji fick ni för det var det då inte!!

Summar summarium, Vi överlevde, ingen tutade på mig, DOCK körde jag emot två röd ljus! (Läser mamma detta kommer hon nog ringa och skälla ut mig!!)  Suck,, Snacka om att jag hade dåligt samvete efter det, och det värsta av allt! Jag såg det inte ens själv.. För att försvara mig lite så var solen emot ljusen så dom syntes dåligt Men ändå jag kan inte skylla på det. Det var dåligt gjort av mig, rikgit dåligt!!

Nu är vi i Stockholm hos Malin och Gurra, Nicke och c/o sitter med en öl och jag övar med mitt rödvin! Riktigt nice :) För övrigt har dom en väldigt fin lägenhet :)

Imorrn drar vi till Kolmården, sen middag och så bio här tror jag. Lär nog bli lite kalas oxå skulle jag tro :)

Bilder kommer sen!
See ya!

Nicke, älskar du!

Niklas Kanon!

Åhh.. Nicke Nicke Nicke. Du gör mig till världens lyckligaste kvinna. Är så glad att jag har du! Det du sa på Ica var fantastiskt, och de beror inte på att jag är pengasnål. :P Love you bejb!



Semester

Idag har man gjort sista dagen på Med. avd. plan 11 för denna sommar! Nu bär det av på semester.. Ikväll har man packat och donat på för fullt.. Som vanligt har jag fått mkt packning ;/ Men men.. Tur vi har en hel bil nu! Förhoppningsvis kommer vi åt internet och då kommer vi med uppdateringar! :)

Ska stöka ihop det sista nu!
See ya!

Maria, kom och hälsa på mig i Umeå? ;)

Söndag

Ja idag har man jobbat.. En riktigt jobbig dag må jag erkänna men till slut så tog även denna dag slut. Ikväll blev man bjuden på mat på Golden av världens bästa sambo :) Sen handlade vi lite och nu så har jag gjort en lime-paj som står i ugnen. Ska bjuda på den imorrn då det är sista dagen på jobbet! Me like! :)

För övrigt imorrn blir det till att städa och packa, för på tisdag bär det av emot våran efterlängtade semester! :) Hoppas ska kunna uppdatera lite här då! ;)

Nä nu blir det The Sims ;0
See ya!

För övrigt är jag väldigt lycklig med mitt liv!

Människans egna vilja!

Alltså jag börjar fundera om människans egna vilja helt börjar försvinna. Läste denna artikel och kollande på bilderna VARNING STARKA BILDER!! och började då inse att vår vilja börjar överköras! Missförstå mig inte, jag är emot rökning, tycker att det är hemskt, men nån jväla gräns får det väl ändå finnas. Ingen människa är dum, alla vet innerst inne att de är dåligt att röka men de väljer själva att göra det. Så om nu människor vill röka och bli dödligt sjuk så fine, va fan människor dricker ihjäl sig men inte ser man någon anti-sprit kanpanj som denna för det?!

Om nu människor vill röka och dö en plågsam död, så låt dem göra det. Ska pengar satsas på att försöka minska rökning så satsa hellre pengar på att hjälpa dom som vill sluta genom t.ex. stödgrupper, råd, nikotinplåster och så vidare. För dessa bilder börjar ju lika nån himla skräckfilm. Som sagt var, människan har en fri vilja, vare sig dom gör bra eller dåliga val.

Vet inte riktigt vad det är med rökning med detta verkar ju vara tabu till max, att barn blir misshandlade, folk blir dementa pga alkohol, unga knarkar osv osv osv sätts som i skuggan! Börja satsa pengar på vettigare saker!..


Weeds!

Ikväll åt vi hemmagjorda tacoburgare till middag! Dock vart det lite för lite tacosås men med tanke på att jag har överkryddat potatispos en gång så den blev oätlig tänkte jag att det var bättre med för lite än för mycket. Hur som haver var det gott iaf :)

Efter det var det mysbad, med levande ljus, doftkrus? och världens bästa sambo! Nu ska vi fixa lite fika och sedan Weeds! Slutade så spännande sist!

Blivan Cillan kanske? ;)

För övrig jobbar jag min sista vecka! So nice alltså :p Snart semester i söder!!



Bwt, kom in på universitetet ;)

See ya!

Jobbigaste tiden i måndaden

Alltså, varför fick vi kvinnor oturen att ha mens? Eller ja, egentligen gör det väl ingen om det inte vore för att det gör så fruktansvärt ont! Det är rent plågsamt ont! Så med andra ord, denna tid är det bara till att knapra tabletter några dagar! Sen är det väl Nicke som får stå ut med mitt dåliga humör men det är hans lott i livet. Kvinnor = mens Killar = stå ut med det!

För övrigt har jag en himla träningsvärk idag.. Mage, rumpa, lår, armar you name it! Skulle egentligen ha gått in på stan idag men det får jag försöka hinna efter lunch tror jag. Åh, så fika sugen jag är! Ingen som vill bjuda mig? :)

Nä nu lunch hos Kanon
Tror jag ska våldgästa mariah en sväng sen innan jobbet.
See ya

Packning i Åsele

Jaa nu var det mesta gjort iaf.. Blev betydligt mer saker än vad jag trodde det skulle bli från början!.. Hann inte klart till 100% så innan semestern måste jag väl dit en dag och avsluta det hela. Är då tillbaka till lse nu, funderar på om det blir någon brännboll ikväll. Jobbet skulle hitta på nått så vi ser väl.. Annars blir det väl film ikväll och bara chill :)

Spelade brännboll hos Mariah och Nappe idag, gick inge bra ;/ Dock fick man träffa sötaste Elisa :)

See ya!

Söndag morgon 06.27

ZzZzZz... Oj oj oj vad trött jag är idag.. Skulle vilja kypa ner till Nicke igen men icke, dags att göra sig klar för jobbet. Började dagen med lite pizza iaf, kanske gör susen? ;) Nej dags att borsta tänderna och fara nu!

Nicke jag älskar du!!
See ya!

Lördag..

Vaknade vid tio idag, egentligen för trött för att kliva upp men efter att Nickes telefon hade ringt var jag tillräckligt vaken för att inte kunna somna om, så det var bara att ta sig upp. Började dagen med att köpa nå städsaker som ska till Umeå, på dollars, billigt och bra ;) Sen skulle vi hem och fixa oss någon lunch. Har nu bevisat för mig själv att djupfrusen palt inte gick att koka, så jag hackade upp den med lite våld och micrade den. Dock var jag för hungrig och pga det för sur för att vänta tills den var varm så jag åt min halv kalla palt medan Nicke satt och berömde sig själv över hur god hans uppstekta palt var.. Han erbjöd sig dock att jag skulle få smaka men jag kämpade på med min egen..

Sen var det dags att inhalera, har insett att jag egentligen borde göra det varje dag, men jag är då halv lat och glömsk så än har det inte blivit av. Sen tycker jag att det tar sån himla tid. Men men, bara att försöka göra det.. Tycker dock synd om Nicke som måste lyssna på mitt gurglande slemm :p

Idag är man på jobbet igen, jobbar till 22.00. Kändes verkligen tråkigt att jobba då Nicke sa att han skulle äta pizza till middag! Och själv får man äta nedfrusna rester, dessutom exakt samma som igår ;/ Ville så gärna stanna hemma och äta pizza, se på Starwars och äta tacochips med ostdipp och bara mysa men nej då! Här ska jobbas! Dock bara två veckor kvar nu drygt, sen får även jag semester. Känns egentligen ganska surt, jag har inte gjort någonting annat än att jobba denna sommar! Känns som alla andra har hittat på massor med skojj förutom jag! Tur jag och Nicke ska på en riktigt roadtripp :)

Far till Åsele på söndag, efter evig tjat ifrån min mor, och stannar där till måndag för att fixa alla kartonger! Sen jobb till fredag och efter det Nolia! Blir nog great! Hade tänkt kolla till lägenheten lite med..

Se Yaa!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus