Snart dags..

..att springa till bussen. Dock är jag tok trött idag igen trots en tidig kväll igår. Idag blir en "hård" dag. Först skola till kl. 12 sen typ gympass :o

Surogat-mamma

Kollar på ett programm på fyran och jag blir så himla kluven. På den positiva sidan får människor som en kan få barn(ex. dom som har haft cancer) men just i detta fall så handlar det om surugatmammor i Indien. Fattiga kvinnor som gör det för att få pengar, tror det var omkring 4000 euro. Under tiden dessa kvinnor är gravida måste de gömma sig i speciellt hus utanför deras stad under nio månader då de inte får ha någon som helst kontakt med deras familj.

På ena sidan verkar det vara en sån bra sak, men jag vet inte om det har gått så långt att man utnyttjar de fattiga. Känns nästan som det. "man hyr deras livmoder" uttrycker dom! Rätt eller fel? Dom får inte ens ta ut barnen lagligt utan får skriva ett falskt födelseavtal eller vade det nu heter. Nä, kolla på det själv. Svårt att förklara! Jag är för surogat-mammor men emot att man utnyttjar situationen, från båda hållen. Dom pratar om barnen som produkter, men barnen är inga produkter, de är faktiskt liv! Liv som vi ska vara rädda om!

Nä jag var visst för trött för att orka skriva mer.
Är så trött, dags att borsta tänderna och hoppa i sängs!

Tisdag!

Dag ett på skolan denna vecka: check! Både intressant och drygt. Tror dock att salen aldrig har varit så tyst som den var idag efter att ha lyssnat på om Victor 9år som dog av cancer. Dock vart det sent innan jag var hemma så nu har man ätit lite mat och ska snart fara och träna. Hoppas bara att det inte är så mycket folk där, gillar inte riktigt det! :P

Ingen Jonna har man med sig idag heller, hon är halv sjuk så..

För övrigt är jag så trött ikväll
sov både lite och dåligt igår..

See ya

10.01.22

-Eric Bibb-



Nähe, jag hade tydligen inte fel på stämbanden! Ha dock fått se mina stämband idag, samt haft en kamera nerkörd i luftstrupen, varit behövad så jag trodde jag skulle kvävas och sen spy, ätit lunch med mor och åkt till lse! Nu blir det mys och senare ska vi till Jexx och Anders, de blir väl let's dance där! Hejja Rabih!

See ya

Slut på denna vecka

.. iaf skolmässigt!. Imorrn ska man till dr. för att se om de kan hjälpa mig *hoppas hoppas hoppas* Sen bär det av till Lse igen för en lugn helg :) Ha bett mamma följa mig, för hela den här situationen har verkligen tärt på mig. Jag blir bara arg och ledsen och då är det bra att ha ett stöd som vet vad det handlar om!

Nu sitter man mest och slöar framför tv och suktar efter onyttigheter, allt ifrån choklad till pizza. Och vad har mamma köpt, jo choklad! Men jag har lyckats hålla mig ifrån den och väntar till helgen. :) Pluspoäng till mig tycker jag!

Imorrn ska jag även kliva upp för att fara och träna (åter igen pluspoäng ;)) Nä nu ska jag ta och läsa om regler som gäller för USA och ta in mat! ;) Men först fika, youghurt och blåbär! Bra det!

Wiie, lse imorrn :)
sy

Trött Cilla

Halv sju klev jag upp idag! Varför? Hm, jo lyssna på en 30 min. lektion! Dock rätt så intressant men inte riktigt värt. Sen träffades vi i ½ basgruppen och började jobba..

Nu har man ätit lite mat, borde ta reda på tvätten men nej då! här ligger jag i soffan och halv sover! Ska möta mamma på bussen vid två! Middag måste jag komma på med! Suck.. Tre timmars sömn, eller en iaf hade inte varit dumt!


Snabb uppdatering

Nu snabb fika i form av youghurt och blåbär sen packa och så iväg till Tenton med Jonna!

"Blåbär innehåller massor med antioxidanter och undersökningar har visat aqtt blåbär är mycket effektivt mot flera ögonsjukdomar. Blåbär ger också bättre mörkerseende. Färgämnena i blåbär har dessutom en antiinflammatorisk och bakteriedödande effekt."

Skön dag med inslag av kaos!

Kl. 09.00 ringde klockan idag. Lyxade på med sovmorgon :) Detta för att sedan bege mig till skolan (efter att ha slängt massor av möglig mat :/) Lika flummigt idag som igår men men.. Sedan bar det av hemmåt för att äta lunch, höll evigt på att svälta ihjäl! Nicke erbjöd sig sina fingrar som min lunch men de vart rester ifrån igår istället :p

 

Efter luch drack jag kaffe och bara chillade, vart inte bara en kopp :o och sugen på fika på kafée gjorde det mig oxå men istället begav jag mig till Tenton för att möta upp Jonna och träna! Idag var det ben på schemat och som tur var, var det lite mindre folk där med!

 

Prövade även på att jogga som avslutning, och jag lyckades jogga i 3 min. utan att få stora problem. Jag var så lycklig att jag var på väg att gråta! Satt mig sen i bastun och bara njöt! På vägen hem, tänkte jag på dom där tre minuterna och då rann verkligen tårarna. För ni som inte riktigt vet hur jag är, så tror mig, tre minuters joggning utan att få jätte problem är helt fantastiskt för att vara jag! För första gången på mycket länge, fick jag känna mig "normal" under tre minuter :)

 

Det vart en riktigt sen middag, vid halv åtta hade jag ätit klart. Men oj så gott det var. Kycklingsallad som satt som smäck! :D Gjorde även lunchen till igår, men pga lathet vart det en kycklingfilé, annanas, tomat och avokado :p Men det blir nog bra det

 

Nu sitter jag med en kopp tea och ser på handbolls em och fick just se ett klockrent, skit snyggt mål! :) Känns väldigt bra ikväll ändå! Imorrn skola till halv tre sen vänta till fyra för att då igen fara på tenton! Yeah!

See ya!

Åh! Höll på att glömma! Jag är struken från ALLA kurser denna termin pga okunskap av mig, så nu ska jag försöka fixa det!

C's nya liv!

Nu ska jag nog passa mig för att berätta för mkt, men nu har jag iaf köpt kort på Tenton-gym. Var även där idag med Jonna, vet inte om vi var så seriösa, tränade lite och sen så spanade vi in resten. Shit man kan ju gå vilse där :p Sen har jag försökt att äta mer sallad till middag istället för så mkt mat!..

Kände mig nästan nyttig då jag handlade idag, det vart kyckling, avokado, alfalfagroddar, clementiner, tomater och lätt yoghurt. Så ikväll blir det yoghurt med blåbär till kvällsfika! :) Ska dock se klart ett tv-programm om överviktiga barn (passande för mitt nya liv? :P) och sen dusch innan det blir fika! Skulle dock vilja ha en skorpa till mitt téa!

För övrig började min nya kurs idag, snacka om flumm-kurs! Gruvar mig dock lite, men vill ni veta varför får ni fråga mig, det tar jag inte här! :p Ett prakt-exempel var när någon frågade om vi skulle ha prov på det praktiska och hon som var kursansvarig svarar "Jag vet inte" Öhm, om inte hon vet, vem vet då :p Bra koll!


Nä nu blir det dusch! Skolan börjar imorrn kl 11. Vi ser vad som händer då.. :)
Jonna, imorrn blir det axlar!

See yaaa

Slut på helg!

Happ! Nu har man fixat till sig lite för att åter bege sig till Umeå för en ny vecka och ny kurs. Tack och lov att jag har vänner som Helena och Frida som hittar, för det gör verkligen inte jag! Nu har jag lärt mig vars jag bor iaf ;) Klippstigen 3 och Studiegränd 1.. Okej nästan hela adressen då, kan inte dom sista siffrorna!

För övrig ska mitt nya liv börja idag! Jag ska börja träna :O Shit, jag var nervös redan igår kväll! Fick iaf ett ultra bra träningsprogramm av Joel igår! ;) Tur man har kontakter!

Längtar även till nästa helg! :)
Då blir det kalas, efter att ha varit nykter denna helg och kännt mig som en
partypooper! men ibland är det så..

Shakira!
Nej, dags att rengöra gaddarna!

Ett stycke Robert och Joel!


torsdag!

Denna dag = studier, promenad (rädd för älven, gatt vända), fisk till middag, lite wow, nu studier, sen Köping och så sömn! ;) Imorrn drar vi till Umeå!

sy


tradera.com

Jag har som aldrig förstått mig på tradera egentligen, men förra helgen så såg jag att Carro och mamma höll på med det en hel del så jag tänkte; varför inte! Så jag slängde in nå bud, ha dock inte blivit nå saker än :p Är som ine villig att ge bort så mkt pengar :P

För övrig känne jag att jag har varit dålig på att blogga på sistone, men så är det ibland antar jag. Är då i lse nu efter 1½ dag i Umeå. Insåg att jag aldrig skulle ha diciplinen att plugga där. Vette tusan om jag har det här heller men här har jag iaf någon om sliter upp mig på morgonen.

Jag ogillar verkligen anatomi, jag vill så gärna klara tentan men jag tror aldrig att jag kommer att göra det. Det är helt enkelt för mkt att lära sig på så kort tid. Men jag ska kämpa iaf.. antar att man ska ha prövat på en omtenta nån gång i sitt liv med :P

Annars i helgen så drar vi till Åsele för födelsedagskalas, men först ska jag på ett annat kalas ;) Det blir nog trevligt. Hoppas jag iaf.



Nästa vecka börjar även allvaret, har bestämt mig för att köpa gymkort på Tenton i umeå och har en kompis som ska hjälpa mig med ett träningsprogramm! Så kanske man borde satsa på beach 2010? Njää.. de är nog dumt att tro nå sånt :P Jag gillar mat och chips för mkt för det! ;)

Nä nu ska nog N. få sitta lite.
Själv ska jag bege mig till sängen och plugga lite till..
jo mer jag pluggar, ju mer inser jag hur mkt jag har kvar!

Åh, förresten alla vänner. Boka sista helgen i januari.
Tänkte chocka världen och ha födelsedagskalas :o

Nä nu stampar han bredvid mig!
Slåss inte!

See ya!


Hm!

Eftersom blogg.se har en förkärlek att fucka up sig för mig så skriver jag avslutningen här. :p

Idag måndag: klev upp halv sju för att studera. Pluggade tills Nicke och Carro kom. Sen drog vi på stan och köpte bland annat en popcorn-maskin. Så i helgen blir popcorn i massor. Eller nej det blir det inte för jag drar ju till Åsele. Inge popcorn ;/ Sen så har jag varit och klippt mig på V.I.P. Jag är ju ganska tråkig, för jag håller ju på att spara ut mitt hår så jag vill som inte klippa det så mkt! Men det vart uppklippt och lugg. Känns skönt att få håret igenom klippt. de är ju inte så ofta som jag unnar mig sånt.

Annars ikväll har jag tagit ett bad med N. som var så underbart skönt. Tro t.o.m jag somnade till. :)


Nä nu lite serier. En tv fattas just nu :p
Seya


Update

Lördagen var vi då hos Tim och Ida. Där fick man ett himla välkomnande med champange! ;) Sedan bjöds det både på chips, godis, apelsiner, whisky och öl till killarna. Roade oss med att spela Retro, ett riktigt roligt spel :) Jag ledde t.o.m sen slog tröttheten in och då ville jag bara att någon skulle vinna så jag fick sova. Men vi var där ändå till strax efter ett tror jag.



Igår var det åter igen söndag och äntligen tog jag och N. tag i våran promenad. Vi klädde på oss ordentligt och begav oss mot Bångvägen. Svängde förbi Lena och Torbjön där vi blev bjuda på varm choklad och kanelbullar. Inte dumt i kylan :)  Som seden följer var det även söndags middag hos Kanon's. Jag tror alla var hungriga för det var helt tyst kring borden, och tro mig, det händer inte ofta! ;) Fick även mysa lite med Eliza. Man får passa på medan hon väl sitt still för en gång skull ;)

 




Passade även på att leka i snön med Theo :)


Typiskt!

Åh, jag som hade skrivit ett helt inlägg och så försvann allt! ;/ Bara till att börja om:

Klev upp vid elva imorse för att inte helt vända på dygnet, ha blivit nå sena nätter och låååånga (till kl.13) sovmorgonar. Var rätt så seg men de gick iaf! :)

Nu har jag en nystädad, fräsch doftande lägenhet. :) De kan vara rätt så jobbigt att ta tag i städningen men oj så härligt det är efteråt! :) Julen är nu även städad bort, inte för att det var så mkt men!

Det känns riktigt bra ikväll, ny städat, mätt i magen efter en god middag med bästa N. (samt att jag slapp diska) och allmänt bara lungt.

För övrig idag har jag tjatat på Nicke (han har det inte lätt alla gånger med mig) i hopp om att han ska göra saker direkt och inte sätta sig och spela, men dessa förhoppningar får jag nog vänta med ett par år. Han fick till uppgift att byta gardiner idag (=stryka och hänga upp) och än är köket utan gardiner. Hoppas att han ska fatta detta innan vi far till Tim och Ida men jag tvivlar starkt på han. Nicke, om du ser detta. Sätt upp gardinerna!!

Nä nu ska jag nog små äta på en ostkrok och bara må. Lite wow kanske kommer på tal med. Annars dusch och så till Tim och Ida 20.00

See ya


En summering av 2009

Eftersom jag har sett många som har sammanfatta sitt gågna år, tänkte jag att så även jag skulle göra det. En tanke om vad man egentligen har gått igenom. Dock tror jag de var många dystra tankar, men men..

Januari: Suck, ja denna månad var allt annat än roligt. APU som slutade med att min lärare sjukskrev mig och jag inte fick gå tillbaka, samt att det andra började nånstans nu. Fast jag fick ju bo hos min N. under denna tid och de var ju inte dumt.

Februari: Hm, jag vart 19 bast. (inget att hurra över precis) Att komma tillbaka till skolan var precis ingen hit heller. Mest bara stress, förväntningar och bråk. Som tur var fanns det bra personer med. Framför allt Gurra (som alltid lyssnade på mig) Maria och Lisa!. Pröotiden för mitt körkort hade nu passerat ett år den 27.

Mars: Hm, vad gjorde jag i mars? Efter att ha spanat i almenackan kom jag fram till detta: hellvetes projektarbetet skulle vara inne, tror dock att jag var sen med inlämnandet av rapporten men de gick ju ändå. Jag, Maria och Lisa höll på att frysa ihjäl ute på en sjö i vhm då vi hade utedag med skolan. Det var vintermarknad i Åsele(men jag jobbade) Men andra ord, inte så händelserik månad

April: Min kompis Gurra passade på att bli stor och fyllde 18 bast och jag var där och fikade! Jag och N. drog till fjällen med hans föräldrar. För övrig kämpade jag på med skolan och vissa dagar ville jag bara bryta ihop.

Maj: Här någonstans var jag nog helt slut mentalt, jag minns inte riktigt när jag bad Maria ta de sista minnena och göra av med dem, vars de hamnade har jag ingen aning om!  Om du bara visste hur du sårat mig   Jag gick på bal med N. Faktiskt så var den över mina förväntningar, och jag kände mig riktigt fin. Tack mariah för lånet av klänningen!!

Juni: Ta da da daaa! Studenten, en svinkall dag som jag fick fira utan Maria men som var ganska ok ändå. Lyckades bli as kalas på vägen hem i bilen (sovandes) så när jag klev ur fick N. leda in mig i huset. Jag hade den första familjemiddagen i Åsele med Kanons, trevligt!  Sen flyttade jag till lse med N. började jag jobba på med. plan 11.

Juli:
Jobb, jobb, jobb. Så mycket mer gjorde jag inte. Tur man har trevliga arbetskamrater! :) Ja och så var det ju marknad i Åsele, och Motorveckan här. Inget att så där super hurra över. Eller jo, marknads lördagen på bryggars = ju äldre man var, desto fullare var man. Men oj va vi dansade och hade skojj. Emma & Olle, vi förväntar oss en comeback till sommaren!

Augusti: 
Slutet av arbetet och sen semester! :) Jag och Nicke tog bilen och så for vi till Stockholm, Öland, Gränna, Nora och Sundsvall! En helt underbar fantastisk semester. Förutom att jag körde emot rött i Stockholm TVÅ gånger och inte ens märkte det själv! ;/ (Tur ingen såg mig) Avslutningen i Sundsvall resulterade i en fullproppad bil med saker ifrån Ikea! Hann även med att flytta till Umeå och gå en dag på Universitetet där.

September: Oj oj oj.. Att börja på universitetet var ingen barnlek. Ett tag funderade jag va tusan jag gjorde där. Vi var så många i klassen, att man inte kände igen någon, man hittade ingenstans, ALLT var nytt! Och sen var jag ju tvungen att bo i Umeå med, ingen höjdare precis! ;/ Men det gick ju.. Köpte även min alra första cykel-hjälm även kallad stört-kruka!

Oktober: Det började nu gå bättre i skolan, man hade nu hittat dom tyckte om att umgås med. I mitt fall vart det mest Helena & Frida, väldigt tokiga men trevliga människor! Första tentan gick ju bra, trots en väldigt nervös Cecilia! För övrigt vart det ännu en katastrofal APU!

November: Syster-yster blev 18 år. Jag pluggade och vantrivdes nånting i Umeå. Det är verkligen inte stad för mig! Hm, kommer inte riktigt på vad mer jag gjorde. Förslag någon?

December: Jul hos både Orädd och Kanon, med massor av julklappar. Kokade knäck och fudge, var väl så där. Eller andra satsen knäck blev perfekt förutom att jag råkade stapla dem på varandra så de fastnade (första satsen kunde jag nog ha ihjäl någon med) Denna månad bodde jag nog mer i lse än i Umeå. :) Jag och Nicke firade 365 dagar ihop. Nyår firade vi hos Jex och Anders, en riktigt trevlig kväll som slutade med att killarna svepte i sig 3.5 liter vin :P För övrig har jag tenta-ångest. Mitt inre lung har försvunnit under detta halvår och jag saknar det!

 
Ja det var väl en liten summering av 2009. Sorg, stress, glädje, nya vänner.. lite av varje antar jag. Men ska jag dra allt över en kant är jag jäklig glad att detta år är slut så jag får lägga allt bakom mig. Nytt år = nya möjligheter!

Nä nu ska jag bada!
Se ya!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus