Mindre livskris..

Hur vet man om man har valt rätt? Varför pluggar jag egentligen? Eller snarare, pluggar jag rätt sak? Här lägger jag nu ner tre år av mitt liv och en himla massa pengar, men hur vet jag att jag har gjort rätt?

Sömn nu, praktik imorrn
Sen helg!

Pizza-Måndag

Ja man kan ju nästan tro att jag fortfarande är bakis då pizza står på frukostmenyn men så är inte riktigt fallen. Okejj lite ont i magen och halsen, samt övrig i kroppen har jag väl men inget allvarligt.

Strax ska jag ut på min första dag på Ventilen, hoppas det blir bra. Men det blir det nog. Jobbigast är de tidiga mornarna :p

Helgen var då jätte rolig! Utgång både fredag och lördan. Lördag lyckades jag bli jätte full på nått konstigt vis, men tydligen var jag underhållade iaf, vilket är bra. Så söndag var det fosterställning och pizza!

nej måste rusa nu!
See ya!

Onsdag och snart lse

Åh, kvällen började med lathet. Gjorde ingenting, slötittade på tv så jag visste knappt vad jag såg på! Sen tog jag tag i packningen. Shit. Jag och packa alltså ;/ Nu tror jag dock att jag har fått med allt (plus lite till säkert) bara spriten som ska ner nu! :D

Imorrn kort dag, sen buss till lse! :) 15,00 bär det av på simhallen! :) Ska ta ett simpass och se hur det går :) Förhoppningsvis går det bra.. Tur jag skrev det så jag kom ihåg vattenflaska! ^^ Sen så blir det middag med älsklings pojken och massor av pussar och mys! Fredag hade jag tänkt simma med, sen försöka plugga lite!

Helgen, hm jaa ALLA mina vänner verkar ju ha gett upp mig! *sorg* Blir väl jag, Nicke och Jo Joel skulle joina oss! ;) Vin och cider, kanske smuttar ur Nickes jäger med (A) Alla mina vänner som läser detta, Kom till oss och festa!

Alltså, detta med träning.. Yoga och simning! Men vars? Allt är ju så dyrt här i Umeå, och långt bort. Någon som har några tips??

Ska nu sätta mig på väskan och försöka få igen den!
See ya

Jag skämtar inte, jag fick sitta på väskan för att få igen den!

Tacka Gud för väskor på hjul!


Draft: Sept. 22, 2009

Detta är helt vansinne! Blir så arg att jag vet inte vad jag ska säga.. Du är en dum idiot!


Åh, jag gillar inte Universitetet.. Mest bara flumm.. Tur man far på praktik snart. Får man iaf vara med super Nicke :)
Vet inte riktigt vad jag ska göra ikväll. Mest bara ta de lugnt  tror jag. Försöka läsa lite.. Köpa godis kanske? (A) De är både onyttigt och dyrt men åhhh. ^^ Kan ju inte precis baka...

Biljetter till USA är bokade!
Me like!
Nicke, I love you!

See ya

Vuxenpoäng!

Lite duktig har jag vart ikväll iaf, ha bakat mitt eget bröd. Eller det var sån där mix som man blandade ihop så nu står de på jäsning. Så om en kvart ska de in i ugnen. (min gigantiska ugn, NOT)

Annars ikväll håller jag på att läsa lite ur alla böcker jag har.. Suck, vilket tugnt arbete. Jag är verkligen ingen bra pluggare just nu. Måste ha tvn på för att inte känna mig så ensam men då händer det att ögonen hamnar där, eller här på datorn.. Men jag läser iaf. Ska försöka vara mer seriös under praktiken. Som jag ska spendera i lse på Rehab.med. Det blir nog säkert bra..

Idag var det en föreläsning på skolan, etik, sedan var det dags att åka hem. Åh herre gud. Vilken resa. Började med att åka ner på Vasaplan och skulle sedan ta 69:an till Teg. Allt gick bra tills jag klev på 69:an och hade åkt ett tag (för övrigt hade jag väntat i en halv timme innan bussen kom) tyckte att vi for åt helt fel håll men jag tänkte inte så mkt på det.. Summa sumarium: JAG HAMNADE PÅ ÖSTRA ERSBODA! Trodde att bussen bara skulle vända och fara tillbaka men icke, då hade han en annan tur.. Suck, och hungrig var jag med ;/ Åt bara en macka till frukost.
Så en cykeltur som tar en kvart, tog nu istället ÖVER TVÅ TIMMAR MED BUSS!

Nä åter till böckerna och brödbaket.
Kvällsfika med nybakat bröd, me like!
See ya

Idol.

Nått har hänt mig, jag tittar på Idol :o Dock när det är pinsamt, byter jag kanal :p Ganska roligt ändå att man känner igen lite folk! För övrig har jag inte gjort så mkt ikväll. Ha haft besök av Jonna hela kvällen. aHar tvättat lite, packat, diskat ett berg av disk! osv..

imorrn skola sen Åsele. Fredag blir det vhm över dagen!
Nä, ikväll var jag fåordig.
Ska lägga mig och läsa sen sömn!
ay eeS

Back in Umeå

På fredagen var det rätt så lungt. Tog det allmänt lungt, va och klippte mig på VIP. Ingen större skillnad egentligen, klippte igenom det och klippte lugg. :) Sen vart det mini fika på Lb. Begav mig sedan till Mariah och hennes vilddjur! Var där och firade Eliza som hade fyllt år. Trevligt värre med fika, promenad och lite olika. Efter vi hade varit och handlat upptäckte jag nått väldigt gulligt! ^^ Eliza satt i hallen och gjorde detta:

..hon trugade in sina skor i mina!!

Lördagen bestog av en lång promenad i det fina vädret. Gatt kolla in en statsnyhet ;)

Så himla roligt..

 

Övriga bilder från dagen:

 

Kvällen spenderade vi hos Mariah och Nappe, med grillat mat. Oj Oj Oj va gott det var! Mariah, recept på shampinjonerndgnj! Äh, svamparna, tack! Senkvällen bestog av lugn och mys! :)

 

Söndagen var oxå lugn och härlig.. Middag med la familja som vanligt, alltid lika mysigt. Måndag och idag har varit riktigt Wow-dagar med massa spelning! De gillar vi ;)

Nu är jag tillbaka i Umeå. Ha vart på bibblan med Linda för att kolla över ett arbete vi ska göra. Oj va förvirrad man känner sig.. Suck! Men men, bara att kämpa på! Ha ju fått biljetter till Pistvakt i jul. Plus att jag ska göra praktiken i lse! Kempe great! ;)

Nä, nu tillbaka till tvn och lite läsning. Skola imorrn igen!

Nicke, jag älskar du!

See ya


F-dagen!

Fredag, Frissan, fest(eller barnkalas med bara jag iaf), Fin och fräck frisyr!.. Ja där tog min fantasi slut.. Klev upp halv åtta i dag, i tron om att hon var tio över åtta. Snacka om skönt då jag insåg hur mkt tid jag hade på mig! Drömde även att Andreas Carlsson, han i Idol-juryn raggade på mig! :o Synd bara att jag redan har hittat min drömman! ^^



Spenderade morgonen med téa och rostat innan jag begav mig till VIP. Vart riktigt bra, känner mig som ny! :)
Sen skulle jag vara effektiv och dra på Åhlens, men tro ni dom hade öppet? Icket! Klockan var bara halv tio och tio öppnade dom. Happ jag men då drar jag på Indo och fikar då, STÄNGT där med! Började fundera på vad det var för stad jag hade flyttat till :P Som tur var hade Lilla Bageriet öppet så jag tog mig en kaffe och läste tidningen i väntan på att klockan skulle slå tio.

Har sen dess inhandlat present till Eliza och en flaska för att göra massageolja. De färdiga oljor som fanns där luktade så illa så jag tänker prova göra nån själv, de kan ju inte bli värre än dom på Åhlens :p

På vägen hem såg jag en polis, och när jag väl tittade efter var det FYRA! Shit, ha de hänt en olycka, tänker de stoppa mig? Men hur ska jag då ta mig hem? var tankarna som for igenom mitt huvud. Men inte det, Nicke trodde det handlade om bilbältet och de är inte omöjligt!

Sitter nu hos la familja och väntar på lunch. Ska gå upp i köket och se vad de finns. Nicke jobbar på för fullt. Duktig kille :) Sen bär det av till Mariah! Hoppas det finns nå fika kvar där sen Elizas kalas :)

Ikväll vet jag inte vad som händer.. Det ser vi :)

Ledsen Andreas men detta är mannen i mitt liv!

Han hann före :)


Adjö alla glada!
See ya!

Torsdag morgon.

Ha varit lite halv hektiskt idag. Tog ett bra tag innan jag tog mig upp ur sängen, sen målade jag naglarna, duschade, lunch, packa, sminka mig och lite annat donande.. Nu ska jag strax gå till Vasaplan och därefter buss till NUS. Har två föreläsningar idag. Slutar halv fem tror jag. Sen hem till lse! Me lööv.

Nej måste gå nu!
See ya!

Diagnos.

Ja denna dag har man spenderat på NUS, på lungklinkiken. Ha dock fått typ en diagnos nu. Vocal cord dysfunction eller paradoxal stämbandsrörlighet som det även heter. Summa sumarium innebär det att när jag anstränger mig får stämbanden kramp och det blir tät!

Inte klaga på mitt ritande, de blir inte bättre :P

 

Och vad gör man då åt detta? Jaa jag vet inte till 100%, vet dock att jag ska träna på ett speciellt vis med en sjukgymnast, lära mig andas på ett speciellt sätt och jaa, jag vet inte. Dock ska jag på Idrottsmedicin igen och träffa någon där.

 

Hur känns det nu då? Helt ärligt inge speciellt, mitt hopp och ork är ganska i botten. Men jag antar att det är början och självklart ska jag ge det en chans. Det som är jobbigt är att denna träning kommer att ta tid, lång tid innan jag ev. kan börja träna hårdare. Så mina tankar om att börja spela fotboll eller rugby försvann nu, väldigt långt! Känns tungt, så himla tungt! Alla tips, råd, stöd, va fan som helst är mer välkommet! Undrar någon, så ring ska jag försöka förklara.. Yoga, kanske passar mig?


För övrig har Jonna vart här! :) Bjudit på muffins och joinat mig på middag! Känns alltid lika bra! Även snackat lite tjejsnack ;) Sen så har jag stor-tvättat och håller även på att städa. Oj så noga jag är! :o Ser nästan ut som när Gunilla och mamma har susat förbi. (Tror mig, det enda man känner är vindpusten av dom och så är det rent!)

Sen så är det såklart fotboll! Oj så dåligt det gick där ett tag men nu så står det 1-0 iaf till sverige! Imorrn lektion mellan 12,30-16,30 och efter det buss till lse! :) På fredag är det nämligen klippning på V.I.P som gäller! :)

Nä dags att städa klart, ta reda på sista tvätten, renbädda sängen, och sen börja tänka på packningen!

Tror det var nå bra på tv ikväll på femman. Fråga Olles dokumentär tror jag att det var!

 

See ya!

Mamma, tack för allt du gör för mig! Visar det inte alltid, men det betyder mkt!

 

Satt ute i solen och värmen idag med sötdjuren.

De var så snälla, och låg bredvid mig!

 




Blä..

Kalas i lse.. Hata Umeå. De går ju inte precis att ta cykeln och fara dit man vill! Både för långt och så hittar jag inte.. GREAT! Tur unga mödrar går på tv iaf! Ska ut och jogga runt kvarteret och träna lite sen!

Mor kommer ikväll..
See ya!

Känner att det är väldigt mkt negativt i denna blogg den sista tiden. Men så är det ibland!

vilken dag.

Allt har som hänt idag har inte riktigt gått toppen bra. Allt ifrån dubbla cykelturer till att jag låste ut mig! Så det slutade med att jag fick knacka på hos alla grannar tills någon öppnade så jag kunde låna en nykel, för min satt ju i källardörren medan ytterdörren var låst.

Annars har jag handlat ikväll och gjort en middag bestående av coscos, broccolie, paprika, skinka och tomat. Som vanligt inte det godaste men nyttigt och så vart jag ju kvitt lite ur kylskåpet. Vad jag ska äta imorrn har jag ingen aning om..

Är chokladsugen, nanting! Ha dock blivid lovad Nicke att det var okej att köpa liite choklad! Så om jag fortfarande är chokladsugen efter en timme springer jag på Ica.

Hade tänkt städa ikväll men det finns inte kraft för det, vart en sen kväll igår. Så jag ska väl plocka bort lite, duscha och sen bara mysa framför tvn! Under ett varmt täcke, brrr så kallt det är.. Kan dock inte stänga fönstret då de luktar så illa..

lse i helgen igen.
ska klippa mig på fredag! :)

Jobbig dag!

Idag bröt jag halv ihop. Istället för att dra hela historian så kan jag dra den korta versionen, pratade med mamma, försökte fixa allt med bidrag, adressändring och annat tjafs. Till slut brast det, slog på datorn, kastade iväg telefon, sprang till sängen och tok grät! Grät länge och väl i sängen.. Då näsan var full gatt jag ju gå upp och snyta mig. Tog sen täcket, satt mig i soffan och skrev till Nicke "Stöd tack" Fick då ett uppmuntrande samtal. Så där satt jag inlindad i täcket, gråtandes samtidigt som jag fick stöd och uppmuntran ifrån Nicke!

Efter ett tag kändes de lite bättre.. Vart tydligen inge fadderfika, tror de glömde höra av sig till mig :P Men de gör då mig inget, då hinner jag packa i lugn och ro. Ska försöka dammtorka ikväll och och dammsuga. Dock svårt då man är fast framför tvn :P Imorrn blir det lycksele!

Oh, förresten. Då jag slog på datorn så jag lyckades få ett jack i fingret! Ajaj!
Karma kallas det, som Nicke sa!

Nä nu ska jag nog ta ett ryck!
See ya

och på den tredje dagen..

Så var den tredja dagen på universitetet slut.. Ha hört på en väldigt bra föreläsning, kämpat på med det allmänna, haft allmänt lång dag.. När jag kom hem fick jag världens attack-mensvärk. AH! Tur man har mirakelpiller att ta. Annars ikväll har det varit lugnt.. Slappat framför tv och nu blir det tidig kväll!

Imorrn blir det tydligen fadder fika! :P Och i helgen blir det lycksele! Me lööv!

Nä nu blir det sömn!
Så nice.
See ya

Jonna night!

Igår kom älskling pojken till mig. :) Så lycklig jag blev. Massor med pussar och kramar blev det :) Han hande t.o.m presenter med till mig :) Gelé ifrån kottarna Kanon :) (Super god, smakade den idag) pizza ifrån svärmor, hon vet att jag älskar den pizzan! Och skyltar ifrån Nicke :) På kvällen låg vi och myste framför tv och jag var allmänt lycklig! :)




Sedan idag var det dags för de tidiga morgorna igen.. Klockan sju ringde klockan och sakta men säkert tog vi oss upp och sen var det dags för skolan. Jag förstår verkligen varför folk hoppar universitetet! Alltså där är man hundratals människor och få känner någon. Man känner sig som världens ensammaste människa. Det är nästan läskigt!

Jag har dock överlevt. Ha då inte träffat någon elak iaf :p Fick sluta tidigt iaf.. Imorrn är det lång-dag från halv nio till fem men jag tror det ska gå bra. För övrig trodde jag att någon hade snott min cykel idag. Där jag trodde att min röda dam cykel skulle stå stog en röd herr cykel. Jag var helt i chock, för jag hade låst fast den i cykel-stället. Var på väg att ringa Nicke i helt panik. Två dagar för att cykeln skulle försvinna ;/
Men då kom jag på att jag var på helt fel cykelparkering :p

Idag har har myst med Nicke. Vi var och kollade på lite bilar och promenerade i solen. Ganska mysigt fastän det tog tid för mig att gå. Är väldigt trött i kroppen. Herre gud va jobbigt det är att cykla till skolan. Ont i rumpan har jag med och självklart är man genom svettig av värmen då man kommer fram ;/ Uh..

Ikväll kom Jonna på besök, skönt att slippa vara ensam! :) Vi har allmänt slö-tittat på tv. Bjöd även på nudlar och téa. ;) Sedan började vi kolla på kvinnan som fick åttlingar.

Okej folk får säga vad ni vill, men jag tycker inte att hon har gjort något fel och jag är imponerat av henne. Octomom som hon även kallas. Denna dokumentär som visades ikväll på kanal fem är riktigt bra! Det är som hon själv säger: Nu är det så här och då får man lösa det ifrån det!

Jag är då faktiskt imponerad av henne..



Haha detta inlägg har väl tagit nästan timmar att skriva pga tvn :p

Jag längtar hem till lse.
Till alla tjejer jag lärde känna på jobbet.
Till Nicke.
Till Mariah och hennes söta små knottar som hon kallar dom.
Mina svärföräldrar.
Till Staden..
Jaa till allt. Jag tycker verkligen om lse..

Nej mamma jag har inte glömt ni!
Saknar du och pappa med. Men i lse är det närmare till ni med!

Nej nu dusch och sen sömn!
see ya

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus