Inre tankar.

Jag kämpar och jag kämpar.. Men det tar aldrig slut!.. Ikväll känner jag mig psykiskt utmattat till max, men ändå ger jag mig inte.. Jag fortsätter att kämpa för det är de man måste göra! Man kan inte bara ge upp. Hade dock varit underbart att få ligga i Nicke's famn med en stor godis påse. Men nu får jag ju då  inte nått av detta ;/

Gruvar mig för imorrn.. Jag vill inte, men som med allt annat, jag måste! Suck!

Som jag längtar till slutet av maj då betygen är satta
för då kan jag inte göra nå mer..

Huvuden och kroppen värker.
men jag ger mig aldrig! AHH!

Dags att fortsätta kämpa.. Längtar till torsdag!
Fick då se sötaste bebisen idag! :)



Jag ska klara det!! KÄMPA

Måndag morgon!

Det regnar ute! ;/ De är ju allt annat är skojj, speciellt då ens skor består av hål! ;/ På tal om hål så har jag då håltimme fram till klockan ett nu! Ska ta och jobba med naturuppsatsen nu så man får den bortgjord! :)

Ha precis gjort té med Maria! :) Ska väl dra på lunch snart! Eller vi ändrade oss vi ska gå nu! ;)

Oh ja Paulina, självklart! Någon som ska bjuda eller ska vi på kronan?

Skriver mer sen! ;)
See Ya!

Vilken träning..

Var ute och gå och på väg att bege mig hemmåt! Då kom Petra och Paulina förbi.. Så då stog vi där och snackade skit. SHIT va fan man kan ju tro att jag inte bor i Åsele? Jag visste ju ingenting.. Den som ska ha barn med en annan, förhållnade hit, otrohet dit, droger, fängelse, människor man glömt bort som har återvänt, slagsmål osv osv.. Jag är helt i chock!

For ut 20.40 och kom hem nu två timmar senare, men nice var det! :) Saknar gamla goda tider! (Pappa ringde t.o.m och frågade om jag levde :p)

Nu ska jag ta och packa inför imorrn!

090421 19:15

Denna kväll består av promenad slash joggning och pluggning i historia! Aktiviteten ute var väl inte så jobbig däremot när jag kom in gjorde jag nå sit ups och armhävningar och de var jobbigt! Svaga Cillan, JA!

Ha precis fikat lite.. De är tusan jobbigt att vara nyttig! Speciellt när jag frestas än vars jag är.. ;/ Tur det är helg snart..

Tack vare Maria kan jag nu åka till lse redan på torsdag
och slipper kliva upp så tidigt!

Smack smack smack smack.
Wow Wow Wow, sluta spela så mkt (A)

Mitt nyttiga liv är..

PLÅGSAMT!. Jobbigt!.. Allt negativt man kan komma på, just nu kan jag inte komma på nått som helst bra med dessa nya regler.. Och självklart blir det inte bättre av på skolan då folket här, snusar, äter godis, kakor jaa ALLT!

Just nu är jag:
- Snussugen till max!
Skulle så gärna vilja börja snusa igen.. Fattar inte varför jag slutade? Vad är meningen med det egentligen? Vad tjänar jag på det?
- Hungrig. Till frukost åt jag fil med flingor och banan, hårdmacka med skinka och gurka och en kopp te. Sedan har jag nu ätit ett mellanmål i form av en banan. Men ändå! känner jag mig inte mätt..
-Godis, kakor, onyttigheter! Ahh, dom finns överallt! På skolan, i hemmet, på tv, i tidningar, internet! ÖVERALLT!
 


Tur det är lunch snar..
Bara till att kämpa!

Jobbigt!

Har varit och simmat ikväll.. 2000 m under en timme! De tycker jag var bra gjort.. Nu ska jag ta och hoppa i sängen, är helt mör i hela kroppen! Ha annars varit duktig idag tyck jag.. Ha hållit mig till mina nyttigheter. Det enda som jag inte följde var att jag åt efter nio men träningen drog ut på tiden och fika efter träningen behövde jag verkligen.. Som jag slet idag så (A)

Lyckades även få dit Petra, fast hon tror jag mest lekte :p

Nä god natt mina vänner..
Skitsnack = I hate så mycket! Varför ska de vara så svårt att stå på sig?

 Nä, nu ska jag sova!

See ya!!

Grattis! :)

Grattis till Emma och Andreas, äntligen har den lilla saken kommit ut i världen. 16 dagar för sent men men.. Till slut så! ;)

Det blev en Klara Selberg!
54 cm lång och 4720 g.



Sista helgen av lovet!

Hade ändå rätt så trevligt :) Fredag kom pojken min och vi tog det allmänt lungt :) Satt nere och pratade skit med mamma och Mari.. På lördags morgon ringde mamma och väckte oss tidigt, både jag och Nicke var riktigt trött men upp tog vi oss iaf.. Tanken var att vi skulle ut och angla gädda! :) Trots blåst och lite kyla hade vi en trevlig dag med ett slut resultat på 10 gäddor och två abborrar! (som jag drog upp :)) Vi hade ju iaf punch och varm choklad med klämmackor :)

En glad Nicke innan färd. Vi kom fram till att han verkligen inte passar i mössa. Iofs fulade han ju sig för varje ny mössa vi prövade!


Slutresultatet. Och Nicke: JAG fick den största ;)


På tal om fula mössor, pappa och Nicke förgyllde dagen genom att ha var sin mössa gjort av Carro. Snyggt? De får ni själva avgöra! :p


Far och Nicke håller på att spänna fast ekipaget!




När vi kom hem så tog vi oss en öl på altan (okej inte jag då men de andra..) och sedan satt jag och Nicke oss i våran ny gjorda, ved eldade bastu! :) Satt där bra länge och pratade om allt mellan himmel och jord.. Tacos till middag, sen fin besök av Stenlunds med kortspel som jag vann. Men när jag skulle hämta ut vinstsumman ifrån mor vägrade hon ge ut den då jag var för trött för att ge dom revansh (vet inte hur de stavas?!) så då tog jag hennes kära 10-öringar och gömde dem, och gömda ska de vara tills jag fått mina 20 kr (19 kr + 1 kr ränta)

Precis då vi skulle börja spela kom syster in stapplandes och skrek efter pappa. Då hade hon hoppat och lyckats göra sig illa rejält! Så det var bara att ta fram mina läkar-kunskaper och göra det bästa av situationen.. Nej hon dog inte med idag fick de fara till lse, och de var nå tjall på ett ledband så nu är det gipsskena för hennes del!


Söndag: Efter en idée av Nicke samt fortsatt planering av pappa så hamnade jag i Lse denna söndag kväll! Känns rätt så bra men förvånad är jag.. Hade inte alls i mina planer att jag skulle hamna här men trevligt är det :) Middag med stora familjen! Annars har jag ordnat upp alla mina papper och skrivt klart en uppgift! Här kommer nyttiga och duktiga Cecilia!

Ska väl strax fika lite kvällsfika och sedan film med popcorn kanske? (a)
på helgen behöver man itnte vara nyttig!

Ha kommit på att detta med bloggande kommer lite i perioder, ibland skriver man mer och ibland mindre!
See ya!


Min avokado-planta! Me like!

Nick! Du är så vacker!
Tycker om du mest av allt!
Cillan = superkär!

Bilder ifrån fjällen! :)








Våran räser!





(pannbandet = banden runt sittunderlagen) Perfekt!

Fjällen!

Ja nu är man tillbaka! :) Eller till lse iaf.. Nu varma mackor med Nicke och Sagan om ringen! Me like! :) Bilder kommer sen!

Hihi..


Hihi vilken låt alltså.. Min dröm är att lära mig den!
Öva öva öva..

Snart snart..

Alltså, vilken överraskning, jag åt gröt imorse :o Det är inte vanligt, och speciellt inte att jag kokar den själv och äter frivilligt :p

Känns annars som en bra dag men rätt så trött
tur det är sista dagen innan lov!

Lov lov lov lov lov lov lov lov lov lov lov lov!
Men fjällen tillsammans med min egna favorit!

Tack för en trevlig kväll igår!

Glädje..

Jag är glad, fastän jag bet i ett dåligt äpple (smakade som om jag hade YES i munnen). Jag vill köpa kläder, skor, saker! MASSOR! AHh varför är jag inte rik? ;/

Snart påsk! :)

Åter tillbaka till skolan och studerande.. Lite småtrött är jag dock idag, fast det  är väl inte så ovanligt :p Ikväll bär det av till vhm igen för att äta tårta! Blir nog trevligt bara det är bra väder då jag ska köra.. Grattis på födelsedagen Gurra!

Nä ska väl ta och göra någon nytta nu..
Skriver väl mer sedan! ;)
See ya!

Varför?!

Kan någon förklara meningen men detta. Jag fattar det inte, och helt ärligt blir jag nästan förbannad på mammorna! Varför i allsindar vill man utsätta deras barn för detta!? Kolla in bildspelet, där är det en liten unge som varken kan gå eller prata och hon blir SMINKAD! AH! Idioti!

Söndag!

Jaa det har blivit lite skrivande här under helgen men jag de är nog för att jag gör så mkt annat under helgerna! :)
Hade sån tur att jag kunde ta mig till lse redan på torsdag! Överraskade Nicke och ringde inte förän då jag var i lse! Fick middag hos herr och fru Kanon sedan bar det av hemmåt till herr Kanon igen!  Hade en allmänt lugn och skön kväll..

Fredagen tillbringade jag med att städa, var väl dock inte så effektiv men de behöv man väl inte alltid vara! :) Lyxmiddag blev det sedan och efter det YES - man! Så rolig film :D

Lördagen sov vi ut ordentligt sen drog vi ut på stan! :) Spanade in balskor bland annat! Hade även tänk kolla på tapeter men de försvann ur våra huvuden! Middag blev på den åter igen ny öppnade pizzerian mitt emot badparken. Det var riktigt fint där och såå god pizza! :) Hade även turen att bli bjuden av svärfar! På kvällen fick jag nå ryck och bakade muffins och planterade om en blomma :p På tal om blommor! Min avokadokärna växer så det knakar! :) Vi la oss faktiskt riktigt tidigt :o Typ vid tolv. Denna kväll såg vi twilight! Såå bra film! :)

Idag har vi mest bara myst på med lite wow! :) Hade sån tur att jag slapp åka buss hem!

Imorrn känns inte som en värd dag!
Vad ska man göra? Typ inget men ändå måste jag vara där hela dagen! ;/

Nicke, du är min favorit!
Snart påsk, som jag längtar!

Nu tror jag att jag ska lägga mig i sängen och läsa lite klick!
See ya!



Kärlek!

Nicke du är bäst! Tycker om dig så, och du är bara min! :)
Tur du står ut med mina mindre bra sidor oxå


KYSS

Okejj, let's go!

Nu ska jag vara en riktig bloggeska och berätta alla (okej nu ljög jag men nästan) mina innersta tankar/känslor!

Ikväll har varit stora funderar dagen.. Jag har tänkt på
.Svartsjuka (konstigt vore väl annars) men idag har varit en sån där super jobbig dag! Bla bla bla! FUCK! Jag vill inte vara svartsjuk men ändå är jag det.. Snälla, kan någon hjälpa mig?! Denna känsla tar verkligen knäcken på mig.. I hate it!

.Snusning Alltså, som jag saknar det! Ha pratat om detta nu med Johanna och Petra (i min klass då) och de enda vi ser är fördelar med det hela.. Fast iofs är de båda snusare så de kan bero på det.. Men varför borde jag egentligen inte snusa? Just nu håller jag ju bara på att bli fet av allt ätande =P Istället för en snus så äter jag typ godis, glass och kakor. Och de vanliga MACKOR! :S AHHH!

.Alla negativa tankar . Jag vet att mitt motto är "De löser sig alltid" och det gör det! Men just nu är det tugnt. Antar att jag är allmänt trött, trött på skolan, trött på att vara ensam, trött på att inte träffa Petra så ofta som jag vill, trött på prestationsångesten, trött trött trött..

.Tankar om träning och vikt Jag undrar när jag någonsin ska bli riktigt nöjd med mig själv.. Hm, vet inte riktigt vad jag ska göra åt detta men jag ska fundera lite extra och höra mig för med några "experter".


Okej, kanske jag borde skriva nått possitivt som har hänt med:

Jag är ulta kär & har nymålade naglar!


Så Nicke har hjälpt mig med livsmål och regler.

1. Inte äta efter klockan nio.
2. Då jag känner mig sugen på mackor för jag äta frukt istället
3. Inge mer snus!! Någonsin..
4. Öhm, nån mer regel måste jag ju ha.. Eller det kanske är bra att börja med tre och sen utvidga det hela..





Åhh..

Va less jag blir..

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus