Uppdatering om min fyska hälsa.

Jaa jag har då varit förkyld sen måndags.. Igår och tisdagen var allt annat än skojj. Hade så himla ont. Idag är jag allmänt slut på med inte lika ont i halsen som förut. Dock har jag drabbats av en ögoninflammation, detta uppkommer då jag har släkt som är rematiska och därför kan man få detta. Varför det hade en sammankoppling visst de inte men så var det tydligen..

Nu har jag iaf fått nå super droppar som jag ska ta 3-4 ggr per dag och om det inte blir bättre måste jag tillbaka efter helgen. Från ett till halv fyra har jag fått vara inom sjukvården, först vårdcentralen sedan lasarettet. Men nu är det bort gjort iaf..

Ska ta och mysa ner i soffan nu med nå onyttigheter och Nicke :)
Imorrn Åsele över dagen. Sen kör vi på med BAAL!


Friskt öga vs. Icke friskt öga.


Så dåligt

Känner mig inte pigg idag.. Ont i halsen, och allmänt hängig! Hade det inte varit för att jag hade varit och solat hade jag väl varit likblek med :p Tror jag ska fara till lse och kurera mig.. Det kändes inte som om det spelade någon roll om jag låg i Åsele eller i Lycksele. Skönare säng i lse bara! ;)

Hade nog inte tänkt fara på skolan nå mer i veckan, förän då de är bal.. Vill bli frisk!! Hatar att ha så här ont i halsen!

Snart är det matte prov.. Hoppas hoppas hoppas! Jag vill så gärna!

För övrig känner jag mig trött i huvudet.
Många tankar som man har och ska försöka hålla ordning på..

Men snart är det studenten. Inte länge kvar nu, bara si så där 12 dagar!

See ya!



Söndag..

Tror någon har en dålig dag! Haha

Fick reda på idag att jag måste göra TVÅ uppgifter till idrotten.. Så jag har ju min kväll räddad :p Bara till att kämpa. För övrigt är jag halv förkyld.. Jippi! Precis då jag inte vill det.. Ska kurera mig i veckan.. Någon som har nått knep?

Helgen har bestått av grillning och jobb.. Knoppe kom förbi igår och åt, sedan söp mina föräldrar ner dessa två små pojkar :p Själv var man väl inte så rolig då man hade ont och var trött! Men men..

Kollar på F1. Så skojj.. Wroooom så fort går det!.


Saknar du redan Nicke..
Längtar efter du!

See ya!

Fredag..

Vilken dag.. Klev upp vid halv tolv, va på samhället ett tag. Såg på House med Petra och sen dags för jobb. Allmänt lugnt där. fick dock leka reparatör och fixa både rutchkanan och solariet. Eller den där man stoppar pengar i..

På tal om solarium, alltså det nya solariumet på badhuset är ju som en rymdfärga! :o Ska ta med Nicke så han får sola imorrn ;) Jag passade på att sola i slutet av jobbet med :) Vilka finesser alltså, den sprutade ut doft, levde om och så hux flux kom det VATTEN sprutandes över en som en chock :o Sen efter ett tag trodde jag att den skulle exploder :P Men det gjorde den inte och jag vart förhoppningvis lite brunare..


Nu ska Nicke och jag basta :) Sen blir det kanske mysa och fika. Jobb imorrn igen till kl 16 sedan grillning hos Malin och Husky med alla diverse personer :p

See ya!

Lång helg..

Känns ganska skönt. Dock blir det jobb både fredag och lördag, men sen på lördag ska vi nog grilla! Nice nice.. Nu blir det bastu, sen mys med onyttigheter ;)

Måndag!

Nog för att det är sista rycket men idag är det mkt som ska bli klart.. Prov i eftermiddag som jag har glömt att plugga till, en idrotts uppg. som ska in, svenska bok resenssion ska in samt meditation! Plugg plugg plugg..

Helg i lse!

Fredagen inledde jag med att besöka V.I.P för att fixa till håret och prata om balfrisyr. klippte igenom håret (Ville inte göra nå mer då de snart är bal) sedan slingade vi mitt hår, färgade botten och avslutade det hela med en skummtoning :p


Resultat:





Under lördas morgon så passade jag då på att ge Nicke frukost på sängen! Vilken pojke :)




Sedan begav vi oss på Jysk för att spana på ett bord. Hittade inget som riktigt passade, men däremot så hittade vi oss en lykta! :) Riktigt fin, och tur var väl det.. För vi var tvungen att gå och byta den då ett glas hade spruckit.

Sedan köpte jag lite sand och ljus på dollars för att fixa till på ballkongen :) Passade även på att ta en öl och ett glas vin!



Sedan var det då dags för fest.. Var först hos herr och fru Kanon och fick träffa mr USA. Väldigt trevlig kille må jag säga! :) Trevligt att träffa någon man har hört talas om så många gånger.. Sedan begav jag mig till Paulina och C/o. Först grillning sen kubb och efter det hotellet. Säger bara en sak, tur man känner en brevbärare annars hade jag nog aldrig hittat dit :p

Bilder ifrån kvällen.





























Ikväll har man åkt tillbaka till Åsele ;/ Så jag längtar tills man slipper skiljas åt varje helg.. Har varit på ett möte ikväll så var såå drygt. Orkade inte ens stanna hela mötet.

Funderar på att borsta tänderna, lägga mig, se weeds och sen sova!

Funderar på att sy min egen sackosäck.
Någon som har något tips ang. det? Den ska bli stoor!

Hörs imorrn.
See ya!

Petra, hoppas du har det bra i 08.
Nicke, love you!

Feeel!

opps! Jag menade Grönsaksstigen! :D

Morgon rutiner i lse..

Skillnaden mellan jag och Nicke är att jag kan alltid somna om men han kan ALDRIG somna om, vilket har lett till detta: När jag vaknar omkring 7-8 och är pinknödig så håller jag mig och tvingar mig själv att somna om! För om jag skulle då gå upp på toa skulle jag direkt somna om men Nicke skulle vakna och så har jag då förstört hans sov-morgon.

Men efter ett par timmars knipande måste jag ju ändå på toa, imorse TOK smög jag! Men vem tror ni vaknade? Joo Nicke, han hade nu vaknat av att mina fötter sögs som fast i golvet och lät när jag lyfte dem! Så nu ska jag ha ett par sockar bredvid sängen så jag kan ta på mig dem.. Vet inte hur många gånger jag har försökt smyga men jag har aldrig lyckats! ;/

För övrigt så bjöd jag min älskling på frukost på sängen idag! :) Egentligen så är det jag som har tjatat om det men då jag aldrig har fått de så demonstrerade jag för han hur man skulle göra så han nu vet till nästa gång! ;)


Ikväll fest med Paulina och diverse lse-bor. Har ingen aning om vad det kommer för folk. Vet att vi ska grilla, spela kubb och sen utgång. Ska även hinna med att besöka trädgårdsvägen innan och hälsa på mr USA-KANON innan! Omtalade man, denna utvandrare.. Hur som haver tror jag det blir smäll trevligt ikväll. Efterfest på våran balkong kanske? ;)

Nej nu ska vi på jysk, spana efter bord och ev. stolar till balkongen! Sen måste man väl börja göra sig i ordning! :)

Nicke! Du är bäst..
Jag är så lycklig med du! :)


20 dagar kvar!
Festen har börjat!

Åh så typiskt! ;/

Först möts man av en sur tant på ica sen inser jag att jag har datakabeln på skolan! Precis den helgen jag verkligen behöver datorn!! ;/ Tur håret blev bra iaf!

Torsdag..

Denna dag har känt väldigt ovanlig.. Vet inte om jag har gjort någon nytta precis. Men nu sitter jag iaf i lse. Ha varit hos herr och fru Kanon och tittat på ESC och fikat lite.. Ska väl duscha och sen hoppa i sängs..

Imorrn ska man iväg på V.I.P och fixa håret! :) Bilderna kommer väl imorrn, om det inte ser frukansvärt ut :p

22 dagar kvar!!
I helgen ska de sista uppgifterna in.. Känns ganska konstigt att de är de allra sista uppgifterna jag gör på gymnasiet! Men ack så skön!

Fööööör, vi har tagit studenten! För vi har tagit studenten! För vi har tagit studeeeendeeen!
Fy fan va vi är bra! Eller jag! ;)

Hihi! :D

åH, efter en tuff dag så kommer det äntligen lite framgång! Nicke och la Familja har fixat mig en lägenhet till hösten!. :) Vilken sommar alltså, först lse hos min bejb sen umeå i detta: (hon har flyt, bara jag tar mig in på universitet nu)

Så här ser den då ut, enligt Nickes ritningar! :)

För övrigt ikväll har jag varit en snabb sväng till Hälla och tagit nå bilder, fikat lite och umgåtts med farmor! :) Alltid lika trevligt :)




Söt farmor visar hur man använde denna pinne för att koka gröt..


För övrig håller jag på att packa inför imorrn..
Imorrn blir det massage, så skönt det ska bli! :)

Nä måste packa klart nu innan de bli natt!
 
See ya!

Onsdagen jag trodde var torsdag..

Mina vänner, nu är det 23 dagar kvar!


Nu är det sista uppförs backen innan det är slut.. Hann faktiskt klart historian igår, ska bara fixa lite bilder sen så.. Så nu är det inte så mycket kvar, en idrotts uppg. ska skriva om en sekt i religion, bokresenssion, en uppg. i alternativ med. och ev.? ett muntligt prov i sjukvård!..

Dock känner jag mig mentalt trött fortfarande
Tur man ska till lse imorrn :)

See ya!

Hällas historia & ESC

Har suttit med historian ikväll och det går väl rätt så bra ändå.. Nu sitter jag och lyssnar på ESC, jaa jag tycker faktiskt det är ganska roligt att se på! Vissa är ju mer patetiska än andra, men ändå! ;) 

Det har som inte hänt så mycket idag så jag kan som inte skriva så mycket mer.. Fick dock ett väldigt intressant samtal idag! Skojj skojj!



24 dagar kvar nu!
Tagga tagga!! FEEST!



090512

De känns som en halv tung dag idag.. Dock gick nog matte provet okej, hoppas jag. Sedan fick man fara hem kl tolv. Nu ska jag ta och skriva lite historia och sen får jag se vad som händer. Muffinsbak kanske? För övrigt önskar jag att Nicke vore här! Så han kunde hålla om mig medan jag fick lätta på hjärtat..

Säger som Oprah:  Slow down!

hm.

Alltså, jag är så trött idag.. Trött igenom hela kroppen. Ha lite ont med inget att skryta över dock känner jag mig nästan som en person är halv förlamad och inte kan röra sig.. Tur de snart är helg!.

Helgen!

Fredagen blev då en långdag på skolan, trots att jag skulle vara ledig.. Taktil massage och valsträning/vett och etiket. Vet inte om jag gjorde någon nytta förutom att lära Maria och Elin att dansa.. (eller hjälpa dem iaf) För själv har jag ju inte alls någon koll på vals (hör min ironi, hallå jag är ju folkdansare ju)

Sedan på kvällen blev det grillning hos fam. Stenlunds med hockey.. God mat och trevligt sällskap :) Dock kass match.. For hem rätt så tidigt då vi skulle upp tidigt.



Lördagen blev en shopping resa till Umeå :) Det första vi gjorde var att springa på gina och kolla efter min studenklänning. När jag väl fann den letade jag ivrigt efter min storlek då de kom en annan tjej, så när jag såg henne bredde jag mig ut över alla klänning och ställde mig halvt putande med rumpan mot henne så hon inte skulle komma åt dem. För jag slår vad om att hon hade annars tagit den enda klänningen som fanns kvar i min storlek.

Förutom studenklänningen hittade jag ett par skor, harembyxor, téa, en vatten/vin kanna, slickepott.. hmm ja det var nog inte så mycket mer. Men då fick jag ju min téakanna av Nicke samt att vi köpte fyra glas! :) Bara vardagsglas men ändå..

Hemma igen så var det dags för grillning åter igen.. Sista middagen innan Carro for ner til södern med!.. Sen tog vi det bara lungt, satt och såg på film.. Blev en tidig kväll då vi var trötta efter den tidiga morgonen.

Nicke hel nöjd med sitt godis-halsband


Idag började vi dagen med att fara till Hälla och tigga oss brunch. Det blev grillad korv och sen frasvåfflor.. Ingen kan som farmor :) Pappa passade även på att hämta Impalan. Nu väntar jag bara på finvädret så man kan ut och gliiiida.

Följde med Nicke tillbaka till lse ikväll då jag inte hade tänkt fara på idrotten imorrn.. Har för dåliga skor för att kunna vara med på ute idrotten ;/

Middag och herr och fru Kanon, gott som alltid :) Hela la Familja var där med, Mariah, Nappe, Elisa, Theo, Jörgen, Maj-lis, Rune, Nicke och jag! Middag med fyra generationer ;) Bjuder på bilder med Elisa på. Hon var super söt ikväll. ;) Inte heller vara hon svartsjuk på mig som hon har varit förut utan vi satt och mös lite efter middagen.! :)






Elisa med lite förstora träskor, men hon gick omkring i dom ändå!

Vår-flickan på balkongen!

Två Kanonare som funderar ilag.




För övrigt har jag tok gråtit och Grey´s och nu ska vi se film.. Den där nya med Brad Pit, minns inte vad den hette!
Till veckan blir det plugg, massage (har fruktansvärt ont i bröstkorgen och ryggen, ha t.o.m gett upp och tagit nå smärtstillande) klippning och färgning av hår, och sen fest på lördagen. Och mys så klart! :) Nickes kusin från ->USA<- kommer även.. Få väl se om jag vågar träffa han! :p Syster yster drar till London och ESC börjar på tisdag tror jag? Nicke ska även fixa kostymen på Öhman.. Oh Oh, btw provade min student utstyrsel idag, summa sumarium, jag måste köpa snygga trosor och INTE böja mig ner med raka ben för då blir det rumpvisning.. Men annars tycker jag att jag var ganska fin :) Läängtar!


See Ya!
(jaa Nicke, choklad och blommor är aldrig dumt. Fast utan det så lämnar jag dig ändå inte!. Du ska finnas i mitt 100-åriga liv.. Bara så du vet.)

Vilken kväll

Jag har gjort mitt val, det är svårt men det är så här det är.. Maria, jag behöver ditt stöd nu bara så du vet!

Mysiga torsdag!


Lugn dag idag på skolan.. Ha dock varit duktig och fått bort mycket skolarbete. Så nu har jag bara kvar en religions uppgift, en idrotts uppgift, redovisning sjukvård (en super enkel), en bok resenssion, ett prov i naturkunskap(skulle tydligen var 1, X, 2 frågor :p) och en uppgift i historian. Så det är inte så mycket! :)


Historialektionen idag, Lisa och Petra


verkar vara väldigt intresserade av det som sägs :P


Dagens min går dock till Elin! ;)



Ikväll har varit en riktigt mys kväll. Kom hem och fick tacos till middag, riktigt gott var det! :) Sedan drog jag på biblioteket, alltid mysigt att gå dit, det är som en speciell känsla att fara dit. Sedan drog jag, Pappa och syster på ny öppnandet av Kronan. Var där och fikade, spanade in alla saker och allmänt mysigt.. Tror halva Åsele som är kapabla att gå var där, smäll mycket folk var det. Men super mysigt är det verkligen.. Saknar dock det stora bordet dom brukar ha där!

 

Jag och Carro tog budapest och pappa en citronpaj som för övrigt var smäll god. Tog fel sort ikväll :/


Sedan köpte jag rosor till mig själv! Eftersom min kära pojke än inte har förstått att jag älskar blommor och choklad så får jag väl skämma bort mig själv! ;)



Nu ser man på hockey och hejjar fram Sverige i VM! :) Hejja hejja.. Annars ska jag väl skriva lite om Hälla's historia och städa på rummet för att göra lite mysigt.. Hann inte med någon weeds igår så det kanske blir ikväll! Blev ingen promenad idag heller då det regnade! ;/ Ville så gärna fara och hälsa på farmor och farfar, och vi skulle dit om det inte hade regnat! Pappa skulle hämta Impalan men inte då det regnade. (Vilket jag för övrigt längtar tills jag får köra igen. Funderar på att kanske köra till vhm med den någon dag)


Regn, regn, regn.. Vars är solen och värmen?

See ya!



Pain! ;/


Visdoms tand som värker plus att jag har nå fel på tungspetsen, vet inte om jag har skärt mig på tandställningen eller om det är en blåsa.. Syns då inget.. Men ont gör det ;/
Hjälp?

090506


Fick fin besök idag på rummet! :)
Isa och Hilda kom och hälsade på..

Annars ikväll ska jag försöka skriva historian, annars blir det väl hockey och weeds!

See ya! 

Åh..



Idag har jag och Nicke varit tillsammans i sex månader! :)

Hm ;/

Känner mig halvt deppad inför den där himla student klänningen, eller mest super £$€!!@ stressad! De må vara en månad kvar men på denna månad är det fullt upp hela tiden!! Sen så har jag för lite pengar för dessa två månader! Nu fattar jag varför det kallas fattig student!

Säger bara en sak, tur jag har du!
De vore sju resor värre annars..



Suck..
Ett avsnitt weeds nu sen sömn!
Kan behövas!

Tisdag kväll..

Har varit duktig och läst min svenska bok ikväll.. Fick lite stress då jag hörde att många i klassen redan hade läst ut den! ;/ Ha dock varit effektiv idag, har lämnat in två uppgifter + rättat de få stavfelen jag hade i rapporten och lämnat in den + lämnat in en idrotts sak. Imorrn måste jag ta tag i historia uppsatsen!!


Lycka!

Fick reda på en sak som gjorde mig så lyckig! YES! =D Enda som saknas nu är helg och mys.. Lycklig 2000!



Me like

Ah, för lång sömn..

Vaknade 07,19 av att pappa skickade sms "Har du sovmorgon idag med?" och nej det hade jag inte! Sprang upp slet på mig nå kläder och sprang ner för att göra nån frukost. Packade ner frukosten, borstade tänderna och sprang till bussen! Men jag hann iaf.. :)

Käkade frukost på skolan och nu ska jag försöka göra nån nytta!

See ya!

Haha! Tur jag är som jag är iaf..

Öhm, okejj jag brukar inte vara den som klagar på andra men alltså -> Keh? Jag fattar det inte.. Lyckades läsa en sida av hennes inlägg och kan sammanfatta det hela : Hon solar, och gillar att visa sig naken! "Hihi, kolla mina pimpade string jag har på mig! Visar även min snygga solbränna" och beroende av sömntabletter verkar hon ju med.. Suck, dagen ungdom säger jag då!

 
Som sagt var, tur att jag är som jag är..
Om jag blir som hon, SNÄLLA spöa skiten ur mig!
Jag lovar ni har min tillåtelse! Flera gånger om!

Som protest mot det hela ska jag ta och sola nu ;)

See ya!

S:S = Super Suck!

Då har man äntligen beställt klänningen och så fick man den och när jag prövade den var den för stor ;/ Annars var den jätte fin.. Och inte fanns de några fler av den! ;/

Smygande Cecilia

Alltså, jag gömmer mig verkligen för min lärare idag.. Trippar fram på tå för att hon inte ska se mig. Sen finns det ju dom som utnyttjar detta.. Stog i klassrummet och så ropade Petra "duka!!" och jag flög ner på golvet. Då hörde jag hur hon började skratta och så berättade hon att hon bara skulle kolla hur allvarlig jag var! Och jaa! Jag var väldigt allvarlig, jag slängde mig ju på golvet! :p

AH, trodde Carro hade dött eller nått idag..
Läskig blick, då hon låg och sov!

Men idag är jag glad iaf!
Fick se två jet-plan nu på väg till skolan!
WROOOOM

Ah! En björn har dött..

..i vårat handfat! :o


okej, nu lurades jag.. Det är bara Nicke som har klippt sig ikväll!

Annars ikväll har jag dansat folkdans och käkat viol.
SKa ta och rätta min rapport, måste nog gömma mig för Berit om jag inte får in den ikväll.
Annars kommer hon någ ha ihjäl mig :p

See ya!


14,40

Idag har vi: Åkt inlines, bakat sockerkaka med banan och choklad, pluggat (ulta lite än så länge men..)
Idag ska vi: Stax gå på dollars, äta pizza hos herr och fru Kanon (me like!)

De lär säkert hända mer ikväll, vet inte om Daniel och hans tjej skulle komma hit och se film eller vad som sker.. Hur som haver måste jag rätta rapporten, något som känns super jobbigt! Suck..

Lördags frukost, a'la Nicke!

Anledningen till att detta hände var för att vi inte hade nå flingor och banan dög tydligen inte.. :P


Fil med chips!

See ya!



Valborg och första maj!

Gårdagen firade vi hos Westmans där vi var ett helt gäng, 14 st tror jag att vi var om jag inte har räknat helt fel.. Kvällen bestog av super god mat, lite vin och nån lek. Blev dock inte så sent innan vi begav oss hemmåt, halv ett tror jag. Då började de vuxna bli allt för glada och högljuda så.. Plus att jag var rätt så trött!








Idag vaknade vi vid typ elva och gick ner för att äta frukost. Då satt mamma, pappa, mormor, moster och morbror redan där, så då gjorde vi oss frukost medan Sällskapsresan 5 gjorde sig i ordning (mormor, mamma och moster) då de skulle till bulgarien idag.. (nej jag är inte avundsjuk! Vem vill fara på spa-resa i sol och värme? HM)

Efter det så begav vi oss ut på en promenad i det strålande vädret! :) Gick först och hämtade bilen hos Westmans sen begav vi oss på TG för att äta mjukglass! Det var faktiskt riktigt mycket folk ute! :)

När vi då satt där så bestämde vi oss för att bege oss till lse igen, dels för att ha nått att göra men även för att vi (kanske mest jag) blev så sugen på att åka motorcykel! :) Så efter en snabb packning begav vi oss iväg..

När vi kom till lse blev vi först bjuden på middag (Alltid lika uppskattat ifrån våran sida iaf) och sen var det dags! WROM WROM YEEIII! Dels fick man krama snyggingen sin och sen så farten och allt runt omkring.. Åh vilket nöje! :D Bäst var nog ändå då man svängde och lutade sig, pirrigt till en början men sen så himla skön känsla! Kommer väl nöta ut Nickes hoj i sommar! "Nicke kan vi åka?!" Skojj var det iaf!

Sedan när vi kom tillbaka fick jag chokladpudding, åt t.o.m ur skålen. Kände mig som ett litet vrak..

Nu har man nyss bakat bröd, hör och häpna som precis blev klart! :) Annars ikväll har jag pluggat lite, och sen blir det film med popcorn, chips och kanske en kall cider! :)


See ya!

Kärlek


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus