Bilder ifrån dagen..


Ni minns morötterna ifrån igår.. Detta är samma morötter fast rivna.
Ser inte så nice ut :/ Vi lider i skolmatsalen..

Student mössan :)


Gillar verkligen hur Orädd blev! :)




Vi kom även fram till att Maria har nååågot större huvud än jag :p




Suck, här ser ni fel trycket (kolla även O:et hur de ser ut)

God natt mina vänner
Ska ladda inför imorrn!

See ya

ÅH! VREDE!

TROR NI MIN DAG HAR BLIVIT NÅ BÄTTRE? NÄÄ! NU NÄR JAG KOM HEM SÅ TAPPADE JAG UT HÅRDBRÖD-LÅDAN ÖVER GOLVET!! AHH!

Ska bädda ner mig och inte röra mig därifrån!

Vilken dag alltså! :)

Var på lunchen och lyckades hamna i ett hav av mjölk då jag spillde ut all mjölk på mig! Satt inklämd så jag hade ingen möjlighet att resa mig upp utan där satt jag fast och såg hur mjölken välde ut över mig! Blev verkligen tok blöt, och mjölk fulla golvet och bordet blev det med :/ Men efter många om och men hade jag lyckats torka bort det värsta! :)

Sedan var det dags för nästa olycka.. Skulle smöra en macka och vips så hade jag en nysmörad macka fast klistrad på mig! Jippi.. Vilken lunch alltså! ;/ Blev nästan förvånad att jag inte ramlade på vägen ner från matan..

Sedan kom det lite glada nyheter.. Möttes av en Elare som hade en stor låda som vi fick och i den var det student-mössorna! :D Fina fina fina.. Kan inte fatta det! Snart tar jag studenten! :o Mössan passade då bra iaf :) Efter ett tag började vi sakna kläderna vi hade beställt men efter att ha läst medföljande brev så insåg vi att det vara bara att vänta för de kom i ett enskilt paket..

Gick tillbaka till klassrummet så Johannas telefon ringde. Det var Siri på exp. (Va bra att hon är tillsammans med exp. son. Väldigt praktiskt ibland) Det handlade om våra tröjor! :D Jag och Maria SPRANG dit! För vi hade bara fem minuter på oss. Men fort gick det.. Helt slut på kom vi springandes i korridoren och så lyckas jag kliva snett och vricka foten ;/ Men nu har jag lindat den och satt den i högläge så det ska nog lösa sig :)

Vi rev upp alla paket och tröjorna var såå vackra.. hade beställt en t-shirt och en hoodtröja! Så vände jag på t-shirten och där står det ORADD! Och när fan bytte jag efternamn?! :@ AHH! Så nu ikväll är det bara att ringa och lämna igen den och vänta på en ny.. Super suck!

Bilder kommer senare :)

Nu tror jag att jag ska ta en bulle och fika lite
sen fortsätta att skriva om min stroke!

See ya!


TizZzdag.

Ahh, snacka om att jag är trött.. Höll t.o.m på att försova mig men nu är jag på skolan iaf.. Fysiskt sett iaf! Sen vars mitt mentala är de vettte tusan.. Hur ska jag över leva denna dag? Och inga hål att sova på.. ÅHhhh ZzZzZz..


Marknad!

Jaa detta var då min marknad! :)

Under fredagen var det rätt så lugnt! Var och kollade på skotertävlingen på blåviksskolan. Blev faktiskt impad, för jag trodde det skulle gå sakta,, typ 30km/h men ICKE! De gick ju allt annat än sakta! Fick även träffa lika folk, rätt så trevligt! :)

Klockan var rätt så mycket när jag kom hem, 21,30.. Så jag och Nicke gick upp och såg på Rally Brudar för att sedan sova! Hade tänkt fara på folkan men då klockan var så mycket skippade vi det, samt att tröttheten hade ett järngrepp över oss..

Lördags morgonen bestog av sömn i massor. Vet inte riktigt vad klockan var när vi klev upp. Halv elva kanske?!  Mor och Far satt då ute och grillade så jag och Nicke gick ut och åt en klämmacka till frukost! Efter att ha flumlat på lite så tog vi skotern och drog på isen för att kolla in Nappet. Dock var det snor kallt där så vi begav oss ganska fort. Efter att vi hade kommit hem och värmt oss så gick vi ut och snabb kollade på marknad. Dock fanns det inget att jubla över där! Sen begav vi oss på Kronan där mamma bjöd på en cider/öl och fika! :) Riktigt trevligt var det..


Carro, Min och Nickes flaska!









Gissar på att Herr Kanon inte kommer bli så nöjd efter att ha sett denna bild! (A)


Efter det var det dags för cross uppvisning! :) Wow Wow Wow säger jag bara! :o Så skojj det var! Fattar inte hur man vågar göra det där..! :)

Lagomt frusna igen for vi hem och la oss i sängen och vad händer, Jo självklart så somnar vi! Och så sov vi i TVÅ TIMMAR! :o La oss när det var ljust, vaknade när det var mörkt. Vi bytte iaf om, tog en cider/öl och begav oss ut i den nygjorda bastun! :) Riktigt nice var det! :)

HALV NIO åt vi middag! :) Trerätters.. Och efter det drog vi ut! :) Hann vara hos Swenne i typ 10 min innan det var dags att bege sig till Wärdshuset.. Trodde faktiskt inte det, men jag hade riktigt skojj! :) Dansade hela kvällen med Nicke och annat folk! Halv två begav vi oss hemmåt..

Summa sumarium (?) hade en trevlig helg! :)
Dock var söndagen riktigt tung! ;/
Bäddade ner mig i puffen och låg där hela kvällen tills jag la mig och sov!


Idag är det lugnt på skolan.. Jag och Maria har mest suttit och fikat varma mackor! :) Ska snart ha Historia, annars har jag helt ärligt inte gjort något! :P

Va nyss på lunch och såg detta:
Vad är det för nått?! :/

Nej dags att flyga vidare!
See ya!

Ah!

Om det än nån smärta jag verkligen inte klara av så är det mensvärk! Jag dör! Det gör så  förbannat ont! Bara till att käka Ipren nu i två dagar! Tror jag ska räkna ut verkningstiden på dem och hur lång tid det tar för dem att börja verka och sedan kombinera de där så jag alltid har verkande Ipren i mig! För den som trodde att det bara var till att ligga på sängen kan jag ju säga så här HA HA, här ska städas, tvättas och bakas!


Grattis! Du är en äkta Sex and the City-tjej och du liknar:



Förståndiga och fantastiska Miranda Hobbes
Om du liknar fantastiska Miranda är du oberoende och intelligent ... och målmedveten.
 
(kanske detta med att jag är målmedveten stämmer? :o )

Allt det du har uppnått har du jobbat hårt för.
(Nja eller joo, kanske!)


Du tror inte på att den rätte finns och avskyr att dina kompisar inte kan klara sig utan sina män.
(Jag tror den rätta finns men människor som inte klara av att leva utan en partner stör jag mig verkligen på!!)


Du kan verka kall och arrogant mot män men det är ditt sätt att skydda dig själv.

(Nä detta kan jag nog inte alls hålla med om)

Du är realistisk i ditt tankesätt och är alltid rättvis och ärlig mot dina kompisar.
(Jag hoppas det iaf)






Lite lika kanske?! 

Svartsjuk!


Jag hatar det verkligen.. Detta är ett problem som jag nästan dagligen får jobba med! Ibland hör jag verkligen hur löjlig jag är men det hjälps inte, känslan av svartsjuka finns där ändå.. Förut var jag verkligen extrem men just nu önskar jag bara att det här sista lilla kunde försvinna. Mer om svartsjuka kan man läsa här.

Nä ska ta och glömma detta med svartsjuka nu och plocka ihop lite på rummet.
N kom hit




Helg!

Ja nu är det helg.. Utedagen blev väl inte så lyckad! Kom på isen och höll evigt på att frysa ihjäl.. Inte en enda solståle fanns i närheten. Vi stog väl ut till tolv sen drog vi tillbaka till skolan och dukade upp allt fika där och satt och snacka skit!

For hem två, och vad kommer fram då jo SOLEN! När man far hem passar den på.. Utnyttjade den iaf genom en timmes promenad när jag kom hem..

Blev då ledig i helgen..
Ikväll blir det lugnt, ska plocka ihop här.

Imorrn tvättning, städ och brödbak!
Sen på kvällen blir det mys! :)

Kväll.

Alltså jag må erkänna, idag har faktiskt varit en bra dag trots vissa irritationsmoment.. Ha skrattat väldigt mycket och haft en rätt så bra dag! För första gången på länge hade jag en hel bra dag på skolan, utan att bli speciellt upprörd!..

Annars ikväll har jag varit och fikat med Petra, eller jaa hon fikade inte så mkt men jag gjorde det iaf :) Sen handlat inför morgondagen då det bli pimpling med superfika! :D Ha gjort fyra klämmackor, fem korvar (för att grilla) med bröd, en godispåse, kakor, varm o'boy och självklart beasås och aioli till både korven och mackorna! Ah får inte glömma klämmjärnet! Undrar dock hur jag ska få med mig allt?! Tror jag skippar den lilla ryggsäcken och tar min stora fd. fotbolls väska så allt ryms utan att jag ska behöva bråka med allt! Bara punchen till o'boyen som saknas! :o

Nu ska ja väl söka reda på alla kläder och lite annat tjafs sedan blir det nog sängen! Såg Petras nya frisyr idag, så snygg du var tjejen! :)

Jippi! Glad glad glad glad!
(alltså, har något gett mig nå uppåt shack idag eller?)


Säger som Robin, tummen upp! :)

Våffeldagen!

Åh jag vill ha farmors frasvåfflor med hjortron sylt och grädda men självklart skulle pappa ha bilen ikväll så inte gick det! :( Sorg!

Annars idag så är det rätt så bra!
Ha köpt fika och ska väl äta min macka snart.. Tur man har snälla vänner som lånar ut pengar! :)

Imorrn utedag med pimpling och fika i massor sen
HELG!


Åh vad jag tycker om mitt liv..
Så mycket att se fram emot! :)


Tisdag!

Jag vill ha fika!! Tror jag ska baka sirapslimpa ikväll :) Såg även ett recept på L.I's blogg om ett socker och laktosfritt bröd, måste nog pröva att baka det med! :) Tror min kära syster har inspererat mig i att försöka att bara göra hemmagjort bröd och inte köpa nått!


Ska skicka in rapporten nu, sen religion..
Vilken dag! Bla bla bla..

Btw, fick höra tre ord som skulle beskriva mig idag.
-Folkdans-
-Humoristiskt-
-Målmedveten-

Vad tycker ni? Hade ni skrivit nå annat för att förklara mig?

Ris..

Alltså nyttigheten i denna familj ligger typ på max! Om ni bara visste hur mycket jag saknar vanlig husmans kost! Typ makaroner och korv, eller köttbullar och mos!

Idag fick vi kyckling och ris, ganska vanligt tänker ni.. Men då ska jag berätta om vårt kära ris, FÖRUTOM att det var viltris innehöll det äpplen och nötter! Vad har hänt med vanligt jasmine ris? Miss it!

Nu joggning en liten sväng..
Sedan ska jag skriva klart och skicka in projektarbetet!
Längtar till påsk!

*fnizz med två z:an*

Haha jag dör!! Människor som klagar över deras jävla liv men samtidigt gör allt för att motarbeta ett bättre liv är såå skrattretande. Om man inte har ett jobb så kan man inte tacka nej till jobb samtidigt som man klagar arslet av sig att man inte har något jobb. Att klaga över att man inte har några pengar samtidigt som man köper kläder för flera tusen är även ett exempel på skrattretande saker!

HA HA HA.. Stackare!


;/



Jag vet inte riktigt varför men Natasha Richardson död har som satt sitt spår i mig.
Kanske för att jag tycker hon är fantastisk skådespelare som har varit med i många bra filmen, eller bara för att det är en allmänt tragiskt historia.. Här kan du läsa om hennes död.

Då jag inte hade någon idrott idag så blev det sovmorgon istället.
Nu sitter jag med en kopp téa och ska skriva lite på rapporten!

Känns ändå som ett rätt så bra dag idag! :)
Love!

Söndags tankar..

Okej, kan ju varna alla som inte vill läsa kärleks-klagomål! För det kommer nog att hända ikväll..!


Nicke! Fastän det bara var några timmar sen vi sågs saknar jag du redan.. Känns så länge kvar tills det är fredag igen! Tycker om du såå mycket.. Jag tror det är värre att ha någon att sakna än att sakna att ha någon.

Ikväll kämpar jag på med rapporten! Suck, jag hatar verkligen projektarbetet!

Ha dock öppnat ett Rese-konto ikväll där jag ska spara pengar till en resa :) Känns riktigt bra.. Kanske det blir USA i framtiden? :) Eller någon vit sand strand!



Nä ska kämpa på med rapporten nu.. Sen lite fika tror jag ^^
Skotercross på torsdag?

Fredag!

Vilken dag alltså.. Klockan nio ringde klockan och sen dess har jag varit i full gång. Klev upp klädde på mig och drog ut allt returglas till bilen, och tro mig de var MYCKET! :o Sedan begav jag mig på affären. Det tog väl säkert 30  min innan jag var klar där..

Sedan tillbaka till Nicke, började skriva om FN (hade än inte ätit frukost så min mage vrålade som ett monster i WOW eller nå sånt :p) Sedan vid halv tolv sprang jag ut i regnet och begav mig till Herr och Fru Kanon! (Nickes föräldrar alltså) och fick lunch där.. Sen tillbaka till Nicke igen, de var ju som att köra igenom hmm typ gelé? De var då inte roligt bitvis, trodde nästan jag skulle fastna.. Skrev klart FN och sen började jag städa.. Ska "bara" dammsuga och skura sen är även det klart..

Middagen har jag ansvaret över ikväll men. Ska överraska Nicke med nå lyx, så håll tummarna att jag lyckas! Annars är det ju nära till Statoil och gradiosa pizza..

Annars ikväll tror jag Daniel och hans tjej kommer hit, så ska vi se nya Bond filmen! :) Blir nog nice...

Nä nu ska jag ta ett ryck och avsluta städningen..
Ciao!

AH!

Jag håller på att få ett nervsammanbrott!! HATAR HATAR HATAR talet!!

Funderingar..

Var i Umeå idag och kollade på universitetet.. Var egentligen bara där för att lyssna på ett 30 min pass om ssk-utbildningen. Men snacka om att jag blev grundlurad. När vi kom dit så är detta vad vi möts av "Jaa jag är ju då syo på ssk-utbildningen. Jag har dock ingen aning om vad en ssk gör eller vad det studerar. Vill ni veta nått kan ni gå in på internet och titta" Vilket skämt?! Då har man åkt 34 mil för det där.. Suck. De var dock intressant att se vars universitetet var och hur det såg ut där..

Skulle egentligen simträna med Petra ikväll
Men det blev fika och sen hem för att plugga. Ingen av oss hade varken ork eller lust

Sitter just nu och kämpar på med mitt tal.. Men helt ärligt skulle jag bara vilja lägga mig ner och ge upp allt.. Det är tugnt just nu! Ibland undrar jag vad det är som driver mig att hela tiden fortsätta kämpa?

Kämpa, ta i! Do it!!
Dags att fortsätta plugga, som vanligt..


Duktiga Jag!

Okej lite duktig har jag varit iaf.. Fick tillbaka min religions uppsats som jag har kämpat så hårt med MVG på både svenska delen och religions delen. Blev så chockad när jag fick se betyget för svenskan att jag skrek rakt ut och frågade min lärare om hon drev med mig. Har även gjort naturkunskaps prov idag som gick bra! :)

Nu har man skrivit klart grunden till talet. Ska skynda mig att skicka in det till Emma för att få lite feedback och sen är det bara till att öva öva öva..

Ska jag fika eller inte?! Hm, svåra beslut ikväll..

Trötter..

Längtar verkligen tills då det är ljust långt in på kvällen.. Ser på Unga mödrar nu på femman och så fort det är slut måste jag lägga mig och vila ett tag känner jag. Sedan ska jag ta tag i talet som vi ska ha på torsag.. Suk så less jag är på det.. Det går inge bra för mig :/

Umeå imorrn igen för att spana in universitetet, tror jag ska göra gofika att ta med mig så jag har nå att göra under dagen :P

See ya!

Segt som kola..

Jag borde verkligen ta tag i saker och ting.. Måste plugga, duscha och ta reda på tvätt. Och vad gör jag? Jo jag sitter framför datorn.. Suck! :/ Måste ta ett ryck så jag tar mig i sängs snart!..

Hel dag i Umeå..


05,50
ringde väckarklockan.. Snacka om att det var en trött Cillan.. Men det vara bara att kliva upp och gå ut till bilen! Skulle ju vara på idrottsmedicin kl 9 och innan dess skulle vi vara hos vetrinären i Vännes.

Har då inget allvarligt hjärtfel iaf och slutresultatet av dagen blev att jag ska remiteras till lugnkliniken och få iordning på min astma innan vi gör en andningsprovikation. (Undra hur det stavas egentligen)

Sedan bar det ut på stan, och jag som inte skulle shoppa köpte två tröjor, nagellack, en slips till Nicke och två bh:ar. Suck, så typiskt! Hur mycket pengar lär de inte gå på lördag då om vi ska dit?! Lunch åt vi på Kina! Så gott! :) Vräkte i mig mat dock så jag fick ont i magen..


Dagens snyggaste min går idag till min far!
Det var lite surrig inne på resturangen när syster min ringde.. Någon som håller på att bli döv? :p



Efter detta drog vi på ÖB! Och de första vi ser är PÅSK! Snacka om att jag blev inspererad att pynta! Om jag längtade tidigare så längtar jag TOK mycket nu! Fjällen + påskägg + fiskning + pynt = PÅÅSK! Som jag längtar..

Sen bar det av till vetrinären igen! I två och en halv timme var vi där.. Så less jag var! Fast jag fick se en alldelens nyfödd valp så det var nog värt de.. Såååå söt den var! :)

Nej nu ska jag pröva jogga en sväng. Sen ska jag plugga!
Adjö

Super Söndag..

Vilken dag det har varit dag :) Strålande sol och några grader.. Vaknade vid elva och efter nån timmes snoozning klev vi upp. Sedan gjorde vi ordning fika och begav oss ut för att göra klämmackor, grilla korv och allmänt bara njuta av solen.. Så skönt! :)


Sen på kvällen skulle vi lyxa till och göra plankstek! :) De gick väl rätt så bra.. Bara ett litet "missöde" råkade tappa pinnen man kollar potatisen med, NER i grytan! :o Men de funkade ju det med.. Sedan med lite hjälp av mig far så blev det en riktigt bra middag. :)


Men detta blev slutresultatet :



Och till efterrätt hade vi gjort chokladpudding! :)



Däremot fanns det lite olika stil på grädden vi sprutade dit.. Nickes var mer.. ja jag vet inte vad! Låter bilden tala för sig själv!


Nickes!


Min! ;)


Men Nickes min tog nog ändå hem vinsten för kvällen! :) Puss




Kvällen har nu avslutats med lite affärer..
Köpte min folkdansdräkt och sålde ett kjoltyg jag hade gjort läänge sen.
Funderar på vad jag ska hitta på nu. Var sugen på att fara ut och springa en sväng men jag blev så frusen.
Sen har jag ju ett berg av tvätt jag ska ta reda på.
(Och ett monster som bara klagar på mig!)
Så vi ser väl.. :)






Några timmar senare..

Nu är jag glad igen! :) Men kan man egentligen vara annat när ens kille kommer hem bara för att pussa på en! :) Endast iklädd skjorta gick han dessutom :o.. Jag må erkänna att jag var på så himla dåligt humör ikväll MEN nu känns allt mkt bättre.. Fick besök av Jenny och Petra så då kändes det lite bättre.. Sen pricken över i:et var ändå när min kära pojke kom hem..  Nicke Kanon, du är ändå min största favorit!


Lördag kväll..

Ja du.. Helt ärligt så är jag på jätte dåligt humör ikväll. Största dissen på länge känns det som! Så vad gjorde jag för att känna mig lite bättre?  Jo jag blandade en grogg och köpte Polly! SKÅL! Hoppas ni ha jätte skojj!!!!



Åh va less jag blir på mig själv!

Då ska jag snart fara och äta middag på pizzan med Nicke och vad gör jag!? Jo jag stoppar i mig två mackor så nu är jag ju mätt! Hellvete vad less jag blir... De är som Petra säg, mackor är min stora last! Ska sluta äta mackor!!

Fredag!

Trodde jag skulle få en lååång sovmorgon men de är inte så lätt när telefon lev om hela tiden. Det som fick mig att ge upp iaf var min kära mor som tvingade upp mig "Du har mycket att göra, kliv upp nu!" Tro mig när man vaknar så är det inte de första man vill tänka på, hur mycket man har att göra...

Har då varit på apotektet nu, ska ta tag i städningen strax, sen ska tvätten tas reda på samt att jag MÅSTE lämna in religionen! Suck.. Tur jag får fara på Kronan med Petra en sväng sen! :)

Nej dags att ta tag i allt!!

Första inlägget på nya bloggen..

Okej många lär nog undra varför jag skaffat en blogg på en ny sidan?! Då kan jag ju berätta att det beror på två saker;
1. Jag är så himla nyfiken på hur många som egentligen läser min blogg,
2. detta kändes som en bättre sida för att kunna göra en snygg blogg. Ska be herr Kanon att fixa den senare.. :)

Känns skönt med helg nu. Nog för att jag bara ska plugga men ändå. Får mysa med Nicke iaf! :)

Cillans helg:

Fredag: Sovmorgon till lääänge! Plugga religion och svenska! Middag på pizzan med Nicke, ev. klädvisning på Bryggars. Sen mys
Lördag: Jobb på simhallen mellan 12-16, sedan hem för att plugga.. Herr Kanon ska på kalas så denna kväll blir ensam och lång skulle jag tro..
Söndag: Mys med en (förhoppningvis inte bakis) Nicke.. Vi ska även lyxa på och göra plankstek till middag åt mor och far. Måste även plugga naturkunskap, prov på tisdag så :/


Shit, jag älskar denna nya blogg.. Så mkt bättre än blogspot.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus